• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Spinnenweb droom picture

Spinnenweb droom picture

Gepubliceerd op 16 oktober 2019 om 07:00

Een droom of visioen over een spinnenweb vertelt je over het verlangen naar controle en overzicht in je leven. Een andere uitleg is, het ervaren van je innerlijke wijsheid en remmingen, waardoor de manier van uitdrukken heel erg bewust, geconcentreerd en gedoseerd is. Een andere uitleg is, dat je gevangen zit in een situatie, obstakel of probleem.

 

Een belangrijke uitleg is dat het web het uitzetten van nieuwe verbindingen, lijntjes, connecties, zielsverbindingen en energetische krachten weerspiegeld.  Een andere uitleg is het weven van je eigen levens web, een web van dingen, mensen, situaties die belangrijk voor je zijn.

  

Het zien van de verbindingen die je kracht geven, maar je kunt ook denken aan het zien van ongezonde verbindingen die je kracht en energie kosten.  Je weet op dit moment niet goed wat je wilt of kunt doen en je weet ook niet waar heen je moet gaan. Een alternatieve uitleg is, dat je sociale netwerk van kennissen goed in balans is, en je een duidelijk overzicht hebt van wat je van iedereen kan verwachten. 

 

Dromen of visioenen over een gebroken, gescheurd of kapot web vertellen je, dat je overzicht van kennissen en vrienden niet meer overeenkomt met je wensen. Je bent uit balans en hebt geen controle meer over de situatie, obstakels en problemen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.