• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Boom droom picture

Boom droom picture

Gepubliceerd op 17 oktober 2019 om 11:35

Een droom of een visioen over weelderige groene bomen, vertelt je over nieuwe hoop, groei, verlangens, dromen en wensen, maar ook de mogelijkheden in je leven. Het vertelt je ook over kracht en stabiliteit waarna je al lange tijd naar verlangt. Een andere uitleg is dat je op dit moment bezig bent met je persoonlijke ontwikkeling en innerlijke wijsheid.

 

Dromen of visioenen over de wortels van een boom gaan over de basis van je leven, je karaktereigenschappen en je persoonlijkheid die diep geworteld zit; daaronder valt dus je verleden, een vorig leven, familiebanden, geschiedenis, levenslessen, overwonnen obstakels, gevoelens, emoties en je diepste ware zelf.

 

Een vervallen, kapotte of oude boom vertelt je over een verandering van je gedachten en interesses die nodig zijn voor groei in je leven. Eerst moet je opruimen doormiddel van het beëindigen van iets, waarna je weer opnieuw kunt beginnen, ook wel de dood en de wedergeboorte genoemd.

Een boom met gebroken takken vertelt je dat je uit je evenwicht bent gerukt in je leven. Dit deel van je leven moet je laten afsterven voordat er iets nieuws op je pad kan komen. Het kan ook het einde betekenen van een vriendschap, waaraan je nog veel waarde hecht. Echter, deze persoon wil jouw vriendschap niet meer.

 

Als je droomt of een visioen hebt over een boomstronk, dan vertelt dit iets over het beeld van je innerlijke welzijn, je geestelijke gesteldheid, je persoonlijkheid, maar ook over je karaktereigenschappen. Als de stronk groot en dik is dan vertelt dit dat je een sterke, misschien wat grove of ruwe persoonlijkheid hebt.

 

Wanneer de stronk dun is vertelt dit dat je een heel gevoelig persoon bent.  

Dromen of een visioen over een boomhut vertellen je dat je probeert te ontsnappen aan problemen, gevoelens, emoties, obstakels en vooral aan je ware zelf. Je probeert de harde werkelijkheid van het dagelijkse leven uit te sluiten. Een boomhut staat ook voor een veilig gevoel dicht bij je levenswortels en een verlangen naar het verleden. De moeder, aarde, standvastigheid en stevigheid.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.