• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Paddenstoel droom picture

Paddenstoel droom picture

Gepubliceerd op 18 oktober 2019 om 11:55

Dromen of visioenen over een paddenstoel of zwam die je in het bos ziet staan, vertellen je over de natuurlijk genezing van het onbekende, de overgang die je ervaart tussen een positieve periode naar een moeilijkere levensperiode met obstakels, maar ook over het innerlijke kind dat tot uiting komt.

 

Nog een belangrijke uitleg is dat de paddenstoel reiniging, opruimen, schoonmaken en conserveren van het verleden vertegenwoordigt. Een alternatieve uitleg is dat het zien van een paddenstoel een verandering aankondigt dat zich rond de herfst gaat manifesteren; rond de herfst komen er nieuwe kansen op je pad.

   

Dromen of visoenen over het plukken van een paddenstoel of zwam vertellen je over de bewustwording van de natuurlijke kracht die je bezit om een moeilijke situatie te genezen, te herstellen en op te lossen. Een andere uitleg is dat je je bewust bent van een overgangsperiode waarin je nu verkeert. Nog een andere uitleg is dat de paddenstoel je innerlijke kind, fantasie, dromen en wensen aanwakkert waardoor je als het ware nieuwe ideeën krijgt die vruchtbaar zijn.

 

Het eten of gebruiken van een paddenstoel of zwam vertelt je over de innerlijke genezing, geloof in de kracht van de natuur en magie die je kunt ervaren, mits je de juiste keuze hebt gemaakt. Dit kan zowel positief als negatief worden gezien.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.