• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Modder droom picture

Modder droom picture

Gepubliceerd op 19 oktober 2019 om 07:00

Modder, klei of drek in je droom en visioen vertelt je over de basis van elke situatie, je leven, het verwijst naar het basismateriaal van alles, bestaande uit water en aarde en de noodzaak om terug te keren naar de basis van alles.

 

Modder, klei, druk vertegenwoordigd de essentie van het leven, dat wat je nodig hebt en dat wat je niet wilt. Het is bewustwording van het feit dat alles aanwezig is het enige wat je mag doen is dat creëren en ontwikkelen.   

Een andere uitleg is het verliezen van controle. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt onderdrukt te worden maar de vraag echter is of je onbewust niet jezelf te kort doet. Geen grip hebben op de situatie of dat wat er op dit moment in je leven speelt zorgt ervoor dat je het gevoel van verlamming kunt ervaren. 

  

Nog een andere uitleg is het los laten van ongezonde remmingen, controle en te kort doen, je moet eerst los laten voordat je verder kunt. Een alternatieve uitleg voor dromen en visioenen waarin modder, drek voorkomt is goed voor jezelf zorgen, tijd nemen voor jezelf en jezelf een modderbad gunnen bij een spa of sauna. Een spirituele uitleg is dat modder, klei, drek verwijst naar moederaarde, Gaia en de oorsprong van het leven en/of de mens.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.