• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Chrysant droom picture

Chrysant droom picture

Gepubliceerd op 22 oktober 2019 om 07:00

Dromen en Visioenen over een chrysant vertelt je over de manier waarop je in het leven staat, hartgericht denken, voelen en ervaren. Leven vanuit je intuïtie en je diepste kern. 

 

De chrysant herinnerd je eraan je dat je dankbaar mag zijn. Het maakt je bewust van het innerlijk geluk, het samenzijn en de verbinding koesteren van alles wat je hebt.

De intense beleving komt naar boven als je een chrysant ziet in je droom of visioen. Een andere uitleg is dat de chrysant verbonden is met zegeningen zien en ervaren. Je kunt ook denken aan familie aangelegenheden, karma, vorige levens en/of oude herinneringen.  

    

De spirituele verklaring van een Chrysant weerspiegeld de verbinding met je overleden geliefdes, het hiernamaals, de herinnering aan dat wat was en het verwerken ervan.

De Chrysant staat in verbinding met Allerzielen, het universum, dimensies en koesteren van alles wat uit je aardse leven is weggegaan. De eeuwige verbinding blijft altijd bestaan, in je hart blijf je verbonden opdat we elkaar weer mogen ontmoeten.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Lena
een jaar geleden

Love it ❤️ Ik vind je verklaringen hel duidelijk. Ik kan nu kiezen voor wat het beste bij me past. Mijn eigen gevoel is altijd belangrijk bij het verklaren van mijn dromen.