• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Jas droom picture

Jas droom picture

Gepubliceerd op 25 oktober 2019 om 07:00

Dromen of visioenen over een jas vertellen je over het afschermen van je gevoelens, emoties, oude relatie en pijnen. Een andere uitleg is dat je jezelf toch wat isoleert en je persoonlijkheid wilt onderzoeken. Nog een andere uitleg is dat de jas (spirituele) bescherming, warmte, veiligheid vertegenwoordigd.

 

Een alternatieve uitleg is dat een jas voor de persoonlijke bagage staat en het voorkomen dat je wilt uitstralen naar zowel jezelf als andere mensen toe.

 Visioenen en dromen over het dragen van een onbekende of andermans jas vertellen dat de karaktereigenschappen van deze persoon goed aansluiten bij je eigen wensen. Een andere uitleg is dan ook jaloezie, en niet communiceren met deze persoon. Nog een andere uitleg is dat je graag in andermans schoenen zou willen staan en tegen iemand opkijkt; dit is vaak een geliefde, vriend, familie of collega. Een andere uitleg is dat je persoonlijke bagage op andere mensen of eigenschappen projecteert. 

 

Dromen of visioenen over het kwijtraken van een jas vertellen dan ook dat je vermogen verminderd of aangetast is, je weet niet goed hoe en waar je moet beginnen. Maar ook dat je het gevoel hebt je persoonlijkheid en karakter te zijn verloren. Een alternatieve uitleg is dat een jas voor de persoonlijke bagage staat die je bent kwijtgeraakt.

Nog een andere uitleg is dat de jas bescherming warmte, veiligheid vertegenwoordigd die je voor je gevoel bent verloren. Als het ware ben je bloot, niet beschermd en ondersteund.    

Visioenen en dromen over een bontjas vertellen je over welvaart en luxe, maar ook over de behoefte aan aandacht. Je behoefte te worden bewonderd speelt hierbij een rol. Een andere uitleg is de behoefte aan bescherming, veiligheid en ondersteuning. De verbinding met dieren en de natuur kan hierin ook een onderdeel spelen en/of dit positief of negatief is kun jezelf invullen.

 

De uiterlijke verschijningsvorm is belangrijk onderdeel in je leven en/of de situatie waarin je zit. Een andere manier van voordoen dan dat je in werkelijkheid bent en/of wilt zijn.     

 

Visioenen en dromen over een regenjas betekenen dat je je wilt afschermen van emoties, je beschermt jezelf tegen negatieve invloeden. Een andere uitleg is dat de regenjas ook staat voor het bewust tegenwerken en een toch wat pessimistische kijk op je leven.

Nog een andere uitleg is dat de regenjas de behoefte naar warmte en bescherming; ondersteuning voor je gevoelens en emoties. Een alternatieve uitleg is het verlangen naar de baarmoeder, verzorgende eigenschappen, kindertijd en bescherming vanuit de vrouwelijke energie.  

 

Dromen en visioenen over een badjas gaan over je behoefte aan een privé moment, maar ook over seksuele en sensuele verlangens. De naakte waarheid, de behoefte aan warmte, verzorgende karakter, moeder en/of vader eigenschappen.

     

Dromen of visioenen over een winterjas gaan over het afschermen van negatieve invloeden, je beschermt jezelf tegen emoties en probeert zelf de energie om je heen positiever en warmer in te steken. Een andere uitleg is dat de winterjas ook staat voor het bewust tegenwerken van het einde aan een periode, stille periode, rust en pas op de plaats.

Nog een andere uitleg is dat de winterjas bescherming, warmte, veiligheid vertegenwoordigd.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.