• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Huwelijk droom picture

Huwelijk droom picture

Gepubliceerd op 30 oktober 2019 om 07:00

Dromen of visioenen over een huwelijk vertelt je over een nieuw begin, harmonie en innerlijke balans of een overgangsfase in je leven en het innerlijke huwelijk tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. Doorzettingsvermogen,  toewijding, kracht en de verzorgende eigenschappen en innerlijke overeenstemmingen zijn in balans.   

 

Je gaat door een belangrijke ontwikkeling in je leven die je vele mogelijkheden gaat bieden. Een andere uitleg is dat je de eigenschappen van de persoon die je trouwt projecteert op het huwelijk, deze eigenschappen wil je bezitten om je doel te bereiken of om te groeien als persoon.  

 

Nog een andere uitleg is de balans tussen goed en kwaad, positief en negatief, de dood en wedergeboorte vindt en overwint. Een alternatieve uitleg is de overwinning op spijt, maar ook bindingsangst, verlatingsangst en/of gevoelens die je niet kon plaatsen, maar nu een plek kunt geven.  

 

Nog een alternatieve uitleg is je persoonlijke houding tegenover een verbinding tussen twee mensen, je wilt je onafhankelijkheid en je zelfstandigheid behouden. Een alternatieve uitleg is het verlangen om een tweelingziel, zielsmaatje, gelijkgestemde, ultieme liefde te vinden.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.