• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Altaar droom picture

Altaar droom picture

Gepubliceerd op 1 november 2019 om 07:00

Dromen of visioenen over het altaar vertellen je dat je opzoek bent naar ondersteuning, hulp vanuit het hiernamaals, het spirituele en het grotere doel. Een andere uitleg is het verbonden zijn aan een partner, werk, familie, vrienden en vooral aan spiritualiteit en rechtvaardigheid; het staat ook voor het oneindige in onze samenwerking.

 

Een andere uitleg is dat er kans is op nieuwe vriendschappen en relaties en verbindingen. Het zou kunnen zijn dat er een mooie tijd aan komt met een hoop nieuwe onbekende mogelijkheden en innerlijke of spirituele groei. Let goed op wat je op het altaar hebt staan deze voorwerpen zijn een diepere signaal waarover de droom gaat.  

Het opmaken, decoreren van een Altaar staat voor het verbinden met je pure ik, je ziel en het hiernamaals maar vooral ook de verbinding willen maken met je overleden geliefde. 

 

Het verlangen naar ondersteuning en gehoord worden, bidden en manifesteren en visualiseren; de kracht van gedachte kracht en de spirituele verbinding met je hogere zelf, het universum en co-creatie.  Let bij dit soort dromen altijd op de kleuren en materialen die je gebruikt dit vertelt meer over de onderliggende boodschappen en levenslessen, zielenantwoorden etc.

   

Droom je van een heksenaltaar dan vertelt het je dat je de kennis en wijsheid al hebt gevonden  die je nodig hebt op dit moment in je leven. Een alternatieve uitleg is dat je alle informatie of kennis nog bij elkaar moet passen en/of aan jezelf bekend moet maken, maar je kunt ook denken aan uitwerken en leren toepassen.

 

Een andere uitleg is dat je een balans vindt tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. Daarnaast kan een heksenaltaar zowel positief als negatief worden ervaren dit is afhankelijk hoe je tegenover magie en natuurreligies staat.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.