• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Tas droom picture

Tas droom picture

Gepubliceerd op 4 november 2019 om 07:00

Dromen en visioenen over een tas vertellen je over de verantwoordelijkheid die je met je meedraagt, de tas is ook een weerspiegeling van je hart, dat wat je in je tas stopt zijn je lasten, wensen, dromen, je karaktereigenschappen, je ware ik en de innerlijke en uiterlijke kennis. 

 

Dromen of visioenen over het inpakken van een tas vertelt je dat je de lasten met je meeneemt, lasten die je misschien beter kunt los laten. Een andere uitleg is dat je je klaar maakt voor nieuwe kansen en nieuwe inzichten.

Het verliezen van een tas in je droom of visioen vertelt je dat je oude lasten, emoties, financiële problemen, je hart of je karaktereigenschappen achter je laat om nieuwe kansen te zoeken. Een andere uitleg is dat je een deel van je ware zelf of je eigenschappen bent verloren tijdens je zoektocht. 

 

Een gescheurde of kapotte tas in je droom of visioen vertelt je dat je zware lasten te verduren hebt. Een andere uitleg is dat je je ontdoet van oude en negatieve gedachte en gewoontes. 

 Diefstal van een tas in je droom of visioen vertelt je dat je het gevoel hebt dat iemand je iets ontneemt, je controleert, of je wilt beheren. Een andere uitleg is dat je jezelf iets belangrijks ontneemt, je bent namelijk zelf altijd de dief en je projecteert jezelf zowel op het slachtoffer als op de dief.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.