• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Docent droom picture

Docent droom picture

Gepubliceerd op 7 november 2019 om 07:00

Wanneer je droomt of een visioen hebt dat je een meester, docent, coach, decaan, leraar, inspirator bent dan vertelt dit je dat jezelf bewust maakt van de levenslessen, je kennis, wijsheid, maar ook je emoties, problemen, obstakels die je moet overwinnen.      

 

Je projecteert of spiegelt jezelf op de meester, inspirator en/of zijn eigenschappen. Een andere uitleg is dat je behoefte hebt aan ondersteuning, hulp en inzicht om betere keuzes te maken, of om knopen door te hakken. Nog een andere uitleg is dat de meester je ook wijst op de mogelijkheid om scholing, een cursus of een opleiding te volgen of in jezelf te investeren.  

    

Een droom of visioen waarin je een meester, docent, coach, decaan, leraar, inspirator hebt vertelt je dat je behoefte hebt aan scholing, cursus of een opleiding om jezelf te ontwikkelen. Een andere uitleg is dat je hulp nodig hebt en jezelf bewust maakt van je eigen krachten en kunnen, door middel van jezelf projecteren op de meester, inspirator en zijn eigenschappen.    

     

Een andere uitleg is de behoefte aan een vaderfiguur of mannelijke persoonlijkheid die je in het leven kent en je helpt. Een alternatieve uitleg is dat je het gevoel hebt dat je niet voldoende kennis bezit of onbekwaam bent en behoefte hebt aan hulp en ondersteuning van een leider en inspirator.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.