• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Reis droom picture

Reis droom picture

Gepubliceerd op 9 november 2019 om 07:00

Als je droomt of visioen hebt dat je een reis gaat maken vertelt dit over de spiegeling, reflectie van hoe je in het leven staat en wat je hebt bereikt, wat je wilt in de toekomst en wat je allemaal hebt meegemaakt. Een andere uitleg is de ontwikkeling, de innerlijke reis, de weg naar het onbekende in je leven, het vinden van je levensdoel, je dromen, wensen, ideeën en het lot.

 

Dromen of een visioen over een moeilijke reis, vertellen je over het ervaren van obstakels, problemen, moeilijkheden en de levenslessen en eventueel onbekwaamheid die je tegenkomt richting je wensen, dromen, doelen en ideeën. Nieuwe energie, nieuwe mogelijkheden, oude kennis, wijsheid, ervaring meenemen op weg naar het onbekende.     

    

Dromen en visioenen over het uitstippelen van een reis vertelt je over de manier waarop je op dit moment in het leven staat. Je plant als het ware levensweg, (lot)bestemming, geestelijke en uiterlijke reis, de volgende stappen die je gaat nemen. Bewustwording van het feit dat je...… dit wilt en/of dat je op de juiste weg zit in een bepaalde situatie. Een reis uitstippelen vertelt je iets over je hart en dat wat je moet/mag doen ongeacht wat de situatie is op dit moment. 

 

Een droom of visioen waarin je aan het reizen bent vertellen je over de bewustwording van de innerlijke of uiterlijke weg die je wilt gaan naar je doelen, wensen, dromen en ideeën. De reis is een weerspiegeling van je vooruitgang in het leven. Een alternatieve uitleg is je dagelijkse routine die zich steeds herhaalt. 

 

Als je droomt of een visioen hebt dat je reis ten einde komt vertelt dit over een succesvolle voltooiing en afronding van je wensen, dromen, ideeën en de weg naar je doel.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Marietje
een jaar geleden

Ik droom heel vaak over reizen. Ik kan deze uitleg wel plaatsen. Bedankt dat je het gratis deelt!.