• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Wassen droom picture

Wassen droom picture

Gepubliceerd op 12 november 2019 om 07:00

Een droom of visioen over het doen van de vuile was vertelt je, dat je de huidige eigenschappen, meningen en je manier van doen wilt veranderen. Je wilt je imago aanpassen aan de wensen van nu. Een andere uitleg is, dat je bezorgd bent hoe je op anderen overkomt, je probeert dit aan te passen.

 

Dromen en visioenen over de schone was opvouwen vertellen je, dat je je aan het klaarmaken bent voor de grote veranderingen. Je bent de schone en nieuwe kansen aan het ordenen en opruimen zoals jij dat zou willen invoeren in je leven. Een andere uitleg is dat je negatieve eigenschappen hebt opgeruimd en nu plaatsmaakt voor nieuwe eigenschappen. Je hebt jezelf een nieuwe identiteit aangemeten, je overziet en herziet alles.

 

Dromen en visioenen over de schone was aan de waslijn vertellen je, dat je het verleden hebt schoongemaakt, opgeruimd en eigenschappen hebt afgesloten. Je komt op voor je veranderingen, je durft het naar buiten te brengen. Je bent klaar om opnieuw en vooral schoon te beginnen in je leven. Een andere uitleg is, dat je nu geen schaamte meer hebt. De nieuwe kansen en veranderingen in je leven komen spontaan en eenvoudig op je pad.

Een droom of visioen over een wasbord vertelt je over verlegenheid of gêne. Een andere uitleg is, dat je je emotioneel voelt of fysiek uitgeput bent. Een andere uitleg is dat je het opruimen, loslaten, schoonmaken vooral op een oude, gedateerde of roestige manier bekijkt.

 

Een droom of visioen over een gebroken wasbord vertelt je, dat je door schade en schande moet leren in het leven. Je oude eigenschappen of heftige levensstijl die je er op na hield, zorgt er nu voor dat je problemen en obstakels ervaart. Een andere uitleg is dat je vooral een gebroken, oude en roestige insteek hanteert.

 

Dromen of visioenen over een waskom of wasmand vertellen je, dat een nieuwe investering zal leiden tot veel plezier en tevredenheid. Een andere uitleg is, dat de manier van schoonmaken of opruimen bij het verleden behoort. Je wilt het verleden opruimen en schoonmaken, nieuwe eigenschappen toevoegen aan oude gedachten en meningen.

 

Dromen en visioenen over volle een wasmand vertellen je iets over de manier waarop je oude dingen bewaard, verzameld en afsluit en op wilt lossen. Als het ware weerspiegeld de wasmand de voorbereiding van het opruimen en schoonmaken van oude ongezonde patronen en situaties waarin je zit en/of hebt gezeten. Daarnaast kan de wasmand ook ongezonde patronen weerspiegelen van te veel verzamelen, overlopen, stress en burn-out.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.