• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Schoenen droom picture

Schoenen droom picture

Gepubliceerd op 18 november 2019 om 07:00

Dromen of visioenen over schoenen vertellen je over hoe je in het leven staat, schoenen vertellen je over een solide basis en met beide benen op de grond staat. Het soorten schoen vertelt je dan ook hoe deze basis is. Een aanvullende informatie is dan ook dat je als het ware goed kunt zien of je goed geaard bent, hoe je de wereld bekijkt en/of hoe je vooruitgang boekt en/of zelfs achteruitgang boekt. Het is je eigen levensweg die weerspiegeld wordt door de schoenen aan je voeten.  

 

Dromen of visioenen waarin je geen schoenen aan hebt vertellen je over het hebben van weinig zelfvertrouwen, of identiteit verliezen; je bent opzoek naar wie je bent, of wat je werkelijk wilt bereiken in je leven, je levensdoel of je lot.

 

Dansschoenen in je droom of visioen vertellen je over creativiteit en duiden op ontspanning en een goede solide basis. 

Hakschoenen in je droom of visioen vertellen je over minder solide basis, maar je wilt hoger op komen daar moet je wat voor doen.

Laarzen in je droom of visioen vertellen je over een goede solide basis en veel zelfbescherming, of afscherming in het leven.

 

Nette schoenen in je droom of visioen vertellen je dat je gemakkelijk voortgang, rijkdom, geluk en wijsheid kunt ervaren. 

Open schoenen in je droom of visioen vertellen je dan ook over openheid van zaken met betrekking tot de manier waarop je in het leven staat staan voor een goede basis. 

Slippers in je droom of visioen duiden niet echt op een solide basis, maar wel op openheid, reinheid, en spiritualiteit in het leven.

Sportschoenen in je droom of visioen vertellen je dat je actief moet deelnemen, je moet productief zijn wil je iets bereiken in het leven maar het geeft wel een goede start.

 

Dromen of visioenen over het wisselen van schoenen vertellen je dat je van rol verandert, en je kijkt nu anders tegen het leven aan waardoor je nieuwe inzichten krijgt. Een andere uitleg is dat je aanpassingsvermogen groot is, je weet je steeds weer naar de situatie te schikken. 

Visioenen of dromen over oude of afgedragen schoenen vertellen je over volharding en hard werken; misschien ga je wel succes behalen mits je in jezelf gelooft. Een andere uitleg is dat je tevreden bent met wie je bent en/of met je financiële of geestelijke situatie, ook al is deze nu niet toereikend. 

 

Dromen en visioenen waarin je schoenen vergeet of achterlaat, vertellen je dat je de beperkingen achter je laat, en nieuwe kansen aanpakt. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat je iets bent vergeten of een deel van jezelf hebt achtergelaten van wat je nog nodig hebt.

Draag je, of trek je de verkeerde schoenen aan in je droom of visioen, dan vertelt het je dat je een nieuwe richting in je leven aan gaat brengen, die je veel nieuwe kansen gaat geven. Het kan ook zijn dat je doelen aan het heroverwegen bent en dat je niet weet of je de juiste levensrichting hebt gekozen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.