• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Huilen droom picture

Huilen droom picture

Gepubliceerd op 22 november 2019 om 07:00

Als je droomt of een visioen hebt dat je huilt, duidt dit op de bewustwording van een uitbarsting van je gevoelens, problemen die waarschijnlijk veroorzaakt zijn door een situatie die je niet of moeilijk kunt overwinnen. De uitlaatklep om je angsten en frustraties, woede, gevoelens en emoties iets meer in balans te laten komen.     

 

Een alternatieve uitleg is dat je je bewust bent van de gevoelens van jezelf en/of je partner, geliefde, familie en vrienden. Het kan zelfs zo zijn dat je probeert deze emoties mee te dragen in je leven. Een andere uitleg is dat huilen een weerspiegeling van los laten van ongezonde problemen en situaties vanuit dit leven en/of een vorig leven. 

 

Als alternatieve uitleg kun je huilen verklaren als krachtig zijn, opkomen voor jezelf, grenzen aangeven en het nieuwe in je leven toelaten. Innerlijke genezing en spirituele ondersteuning ervaren vanuit de diepste kern van je wezen en/of waarmee je een verbinding voelt.  

Daarnaast staat huilen voor je pure, rauwe ik, ziel, bron, je basis en/of je deze aan jezelf en/of de buitenwereld wil laten zien.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Poppy
een jaar geleden

Fijne uitleg en heldere boodschap

Bedankt xxx Poppy