• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Kasteel droom picture

Kasteel droom picture

Gepubliceerd op 25 november 2019 om 07:00

Als je een kasteel ziet in je droom of visioen vertelt dit over beloning en erkenning voor dat wat je bereikt heb. Een ander uitleg is het verlangen naar comfort, rijkdom, gulheid van andere mensen die misschien wel niet realistisch kan worden ervaren.

 

Nog een andere uitleg is het omringd willen zijn door kracht en machtige mensen, maar ook het zien van uitdagingen die niet voor iedereen zijn weggelegd. Een alternatieve uitleg is dat dromen of visioenen over een kasteel vertellen dat je moet geloven in sprookjes en in dromen.     

   

Een alternatieve uitleg is dat een kasteel het gevoel van ingesloten weerspiegeld, privé gebied, je hart, je basis, je bron- dat waarvan je niet wil dat iedereen het ziet en/of weet. Een andere uitleg is dat je de beperkte gedachte mag overwinnen, het muurtjes bouwen, het vastzetten van oude ongezonde patronen- het niet kunnen openen van je ware zelf ongeachte wat de redenen of het motief is. 

Nog een andere uitleg is dat een kasteel oude patronen weerspiegelen die al generaties, karma, vorige levens aanwezig is en nu aan de oppervlakte mag komen en/of verwerkt ka worden. Daarnaast is er een spirituele alternatieve uitleg die de vrouwelijke energie, vrouwelijke wijsheid, verzorgende eigenschappen aangeeft die nodig zijn om daar te komen waar je wilt en/of moet zijn. 

 

Dromen of visioenen over een kasteel heer, kasteel vrouw, kasteel eigenaar vertelt je iets de manier waarop je jezelf naar de wereld presenteert, dat wat je graag zou willen zijn en/of dat wat je graag wil wat andere mensen zien. Je karaktereigenschappen worden hierin weerspiegeld, je bezit het vermogen van het zien of erkennen van uitdagingen, kansen die niet voor iedereen zijn weggelegd, je hebt de eigenschappen en kansen gevonden om succesvol te zijn. 

 

Een ander uitleg is het verlangen naar comfort, rijkdom, gulheid van andere mensen die misschien wel niet realistisch kan worden ervaren. Nog een andere uitleg is het omringd willen zijn/ het aantrekken van krachtige en machtige mensen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.