• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Dolfijn droom picture

Dolfijn droom picture

Gepubliceerd op 2 december 2019 om 16:07

Dolfijnen in je droom of visioen vertellen je over begeleiding die je krijgt, en over je intelligentie, mentale eigenschappen, spirituele groei en ontwikkeling is hier heel erg aanwezig.

 

Maar je kunt ook denken aan emotionele vertrouwen in jezelf en in je leven. Ontdek het potentieel van je ziel, je hogere dimensies en verbindingen met het universum en je gaat vooruitkomen in het leven. Deze droom of visioen kan tevens betekenen dat er een lijntje loopt tussen de bewuste en de onderbewuste kant van jezelf die je voorheen nog niet had.

 

Dolfijnen vertegenwoordigen je bereidheid om je emoties te ontdekken en ze te ontwikkelen. Een goede balans van verstand en gevoel zit eraan te komen. De dolfijn staat in verbinding met de hogere frequenties en doelen, spirituele groei en chakra’s. Dromen en visioenen over dolfijnen brengen je healing en genezing van oude ongezonde ervaringen, wonden etc.

 

Nog een andere uitleg is dat de dolfijn speelsheid, vrolijkheid en het onbezorgde vertegenwoordigd. Speel en bekijk het eens op een compleet andere manier en zie dan de onbeperkte mogelijkheden van je potentie, je gave en innerlijke kracht. De dolfijnen zijn verbonden met het universum, andere spirituele dimensies, Atlantis, Atlantica enzovoorts en daardoor de ultieme signalen voor een verandering in je bewuste en onbewuste ( zielsopdrachten). 

Nog een uitleg is dat de dolfijn communicatie op het hogere vlak vertegenwoordigd, praten, communiceren over je gevoelens en het los laten van oude ervaringen waardoor je genezing ervaart.

De Dolfijn is ook een verbindende factor met het element water, spirituele verbinding met water en/of speciale zielsopdrachten die te maken hebben met water, de elementenwezens, engelen, elfen, zeemeerminnen etc. En soms is het zo dat de dolfijn een verwijzing maakt naar een zeemeerminziel of dolfijnenziel; Atlantis ziel die nu op aarde zijn geboren om de taken die ze ooit hebben aangenomen af te maken.   

   

Dromen of visioenen over het meezwemmen met dolfijnen vertellen je dat je in contact wilt komen te staan met jezelf, je wilt meer inzicht in je ware gevoelens, je spirituele potentie, of je openstellen voor meer openheid en communicatie. Een andere uitleg is heling en genezing ervaren en je los maken van vaste patronen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Shanay
9 maanden geleden

Bedankt 😊 voor de geweldige uitleg