• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Kachel droom picture

Kachel droom picture

Gepubliceerd op 9 december 2019 om 10:47

Dromen over een open haard, kachel, of verwarming vertellen je over de warmte van je hart, de warmte van binnenuit, de warmte die je uitstraalt naar anderen of in jezelf. Een andere uitleg is dat de open haard, kachel en verwarming de motor van je leven, je bewustzijn of je hart vertegenwoordigen.

 

Als je droomt of een visioen hebt over een kachel, verwarming, open haard vertelt dit je dat je moet delen en dat je behoefte aan gezelschap hebt in het leven. Je zou je misschien wat meer moeten openstellen naar anderen, en ze toelaten om je beter te leren kennen. Een alternatieve uitleg is dat een open haard, kachel, verwarming staat voor innerlijke twijfel, woede en onrust, het vuur van je hart is op dit moment in je leven aan het branden.

 

Een alternatieve uitleg is, dat je manier van denken aan het veranderen is. Je ondergaat een innerlijke transformatie; je hebt het innerlijke vuur onder controle. Nog een andere uitleg is, dat haard staat voor je drive en motivatie, kracht en passie voor het leven.

 

Een open haard, kachel, verwarming die kapot of koud is in je visioen en droom vertelt dan ook dat het vuur is geblust is, maar ook over teleurstelling, gemist kansen en einde van vriendschappen of relaties. Nog een andere uitleg is dat de open haard, kachel, verwarming de manier hoe je in het leven staat en/of in de situatie staat weerspiegeld. Het kan zijn dat er dingen niet meer stromen, dingen niet meer lopen zoals je had gehoopt enzovoorts.

 

Beperkt voelen in de situatie, beperkt voelen vanuit je diepste bron, je basis. Geblokkeerd voelen en/of dat alles je is ontnomen- bekijk de situatie eens vanuit een ander visie- misschien blokkeer je onbewust zelf de stroming enzovoorts.

 

 

Blus je de open haard, of zet je de kachel en verwarming uit, dan vertelt dit dat je zelf ook een einde maakt aan verkeerde relaties of vriendschappen. Een andere uitleg is dat je zelf uitgeblust bent, het vuur is gedoofd, je hebt geen energie meer. Nog een andere uitleg is dat de open haard, kachel, verwarming de manier hoe je in het leven staat en/of in de situatie staat weerspiegeld.

Het kan zijn dat er dingen niet meer stromen, dingen niet meer lopen zoals je had gehoopt enzovoorts. Beperkt voelen in de situatie, beperkt voelen vanuit je diepste bron, je basis.  

Geblokkeerd voelen en/of dat alles je is ontnomen- bekijk de situatie eens vanuit een ander visie- misschien blokkeer je onbewust zelf de stroming enzovoorts. Een alternatieve uitleg is, dat je manier van denken aan het veranderen is. Je ondergaat een innerlijke transformatie; je hebt het innerlijke vuur onder controle. Nog een andere uitleg is, dat haard staat voor je drive en motivatie, kracht en passie voor het leven.

 

Een warme open haard, kachel, of verwarming in je droom of visioen vertelt je dat je gelukkig bent met de situatie of dat je beloningen zult ontvangen voor je harde werken. Een andere uitleg is dat je hart zich opent en verwarmt zodat je nieuwe kansen aan kunt pakken. Nog een andere uitleg is dat de open haard, kachel, verwarming de manier hoe je in het leven staat en/of in de situatie staat weerspiegeld. 


Dromen of visioenen over het jezelf verbranden aan een open haard, kachel of verwarming vertellen je dat je ergens boos en verdrietig over bent, je opgepropte woede komt tot uiting. Als je droomt of een visioen hebt over een brandende kachel, verwarming, open haard vertelt dit je dat je moet delen en dat je behoefte aan gezelschap hebt in het leven. Je zou je misschien wat meer moeten openstellen naar anderen, en ze toelaten om je beter te leren kennen.

 

Een alternatieve uitleg is dat een open haard, kachel, verwarming staat voor innerlijke twijfel, woede en onrust, het vuur van je hart is op dit moment in je leven aan het branden. Of je het onder controle hebt weet je alleen zelf. Een alternatieve uitleg is, dat je manier van denken aan het veranderen is. Je ondergaat een innerlijke transformatie; je hebt het innerlijke vuur onder controle. Nog een andere uitleg is, dat haard staat voor je drive en motivatie, kracht en passie voor het leven. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.