• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Brug droom picture

Brug droom picture

Gepubliceerd op 11 december 2019 om 13:25

Dromen of visioenen over een brug vertellen je over de overgangsperiode in je leven. Het is een periode om het uiteindelijke doel te kunnen bereiken. "over de brug komen, en een tijdje doen wat je voor je diepste gevoel niet wilt doen".

 

Je moet deze periode overbruggen, maar het resultaat na deze oversteek zal gewenst zijn en nieuwe inzichten en resultaten geven. Je kunt ook denken aan tweelingzielen, zielsmaatjes en zielsgroepen, gelijkgestemde enzovoorts die samenwerken. 

De brug weerspiegeld van A naar B, de focus op de kleine stappen vooruit in het leven en/of de situatie waarin je zit. Daarnaast is de brug ook neutraal terrein, niemandsland, het onbekende, transformatie en transitie, overgang- tussen in, de weg naar becomming.  

     

Een droom of visioen waarin je een brug oversteekt geeft keuze en beslissingen aan, de weg naar becomming, het nieuwe levenspad op lopen, de innerlijke oversteek maken. Het is het begin van een belangrijk besluit of zelfs een gedenkwaardig moment in je leven. 

Een andere uitleg is het overwinnen van angsten, oude ongezonde patronen, vorige levens ervaringen en/of trauma's. Voor veel mensen zal het een ervaring zijn met positieve energie, welvaart en rijkdom in het verschiet uitzonderingen daargelaten. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Marie-José
een jaar geleden

Geweldige droomuitleg. Ik vind deze website echt fantastisch en ik kom meer dan regelmatig terug om de nieuwe blogs en droompicture te bekijken. Nergens anders vind je zoveel informatie als op deze website. Oprecht de expert te noemen. Naar mijn mening zeer onderschat door droomverklaarders. Ik gebruik deze website als inspiratie voor mijn eigen klanten. Liefs Medium Marie-José

Louise
een jaar geleden

De laatste tijd droom ik vaak over een brug die in stort en dan op val ik naar beneden. Maar voordat ik op de grond val. Lijkt de brug zich weer in elkaar te zetten. Bedankt voor deze uitleg ik kan het zeker plaatsen.

Groetjes Louise