• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Scheren droom picture

Scheren droom picture

Gepubliceerd op 22 december 2019 om 14:34

Dromen en visioenen over het scheren van je benen, oksels, hoofd of vagina, vertellen je dat je schaamte hebt voor je uiterlijk voorkomen. Je probeert iets te verwijderen, jezelf mooier te maken, je anders voor te doen en beter te willen zijn.

en andere uitleg is dat je de oude problemen van je afhaalt, opmaken voor iets nieuws, een nieuwe verantwoordelijkheid, nieuwe begin.

  

Nog een andere uitleg is dat scheren het los laten vertegenwoordigd, vorig leven, oude wonden blootleggen en opnieuw bekijken. Het alternatief is dat je het scheren alleen voor de buitenwereld (ego wereld) verwijderd.   

  

Scheren in je droom of visioen kan ook een bewustwording weergeven dat de problemen in je hart zitten en niet aan de buitenkant van je lichaam. Een alternatieve uitleg is dat je niet mee wilt gaan met de trends van het heden, je bent een eigen persoonlijkheid, die voor haar eigen gevoel en ideeën staat, en niet kan voldoen aan de eisen van de zogenaamde gemiddelde mensen. let goed op wat je scheert hieruit kun je veel opmaken om het te verklaren. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.