• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Olympische spelen droom picture

Olympische spelen droom picture

Gepubliceerd op 28 december 2019 om 14:02

Dromen en visioenen over de Olympische spelen of paralympische spelen vertellen je de manier waarop je actie neemt, dromen uit laten komen. Ondernemen en proberen, falen, zoeken en uitvinden. Je hebt de hobbels onderweg naar het heden, naar je levenspad overwonnen en nu kun je in actie komen. 

 

Het weerspiegeld de weg die je moet lopen, ondergaan, lotsbestemming, dat wat zo moet zijn. Dromen en visioenen waarin je dus iets moet overwinnen of het nu een tegenstander is of het klimmen van de hoogste berg gaan over je innerlijke gevoel en je ervaringen van een strijdende ziel.   

 

De Olympische spelen of paralympische spelen kun je zowel positief als negatief ervaren dit is compleet afhankelijk of je als winnaar uit de bus komt of niet. Je bent zowel je tegenstander als de deelnemer, de jury en de trainer. Een andere uitleg is dat het ook leren en studeren vertegenwoordigd - je bent niet morgen een ervaringsdeskundige, hiervoor moet je voorbereidingen treffen.

 

Geduld, oefenen en proberen, wachten grote meesters nemen alle tijd van de wereld voordat ze naar buiten treden. Het is zowel de overwinning als de falende (ego) weg om daar te komen waar je wilt zijn in het leven.  

 

Nog een andere uitleg is het plezier hebben in samenwerking, teamverband en gelijkgestemde aantrekken - op het juiste moment vallen alle puzzelstukjes op zijn plek. Een spirituele uitleg is dat de Olympische spelen of paralympische spelen ook de verbinding weerspiegeld met het hogere, dimensies, universum, goden en/of dat waarmee je verbonden bent.  Hogere spirituele ervaringen en zielsgroei vanuit de bron, je basis en levensdoel 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.