• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Lotus droom picture

Lotus droom picture

Gepubliceerd op 30 december 2019 om 12:19

Dromen en Visioenen over de Lotus vertelt je spirituele groei en ontwikkeling, transformatie en het overwinnen van de obstakels en problemen. Een andere uitleg is de poort naar leven en wedergeboorte en een diepere verbinding met jezelf ervaren en/of hiermee aan de slag gaan. 

 

Het levens groeiproces en het helemaal openen en bloeien op je volle kracht, en de baarmoedermond het leven. Het ervaren van balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. De uitdaging aan gaan om te groeien, te ontwikkelen en te bloemen. Een andere uitleg is dat de lotus je leert handelen vanuit een meer spirituele en/of ziel, bron en basis leven.

Daarnaast vertelt de lotus je iets over je wortels, je basis en dat waar je vandaan komt en daar waar je naar toe wilt gaan. Een spirituele verklaring is dat de lotus verbinding je met de hogere energieën en hogere trillingen zoals de 5de, 6de, 7de en 8ste dimensies vertegenwoordigd.   

  

 

Spirituele Bloemen droomuitleg over de prachtige Waterlelie (Latijnse naam) Nymphaea coerulea. Ze brengt je spirituele groei en ontwikkeling, transformatie en het overwinnen van de obstakels en problemen. De poort naar leven en wedergeboorte – het levens groeiproces en het helemaal openen en bloeien op je volle kracht, en de baarmoedermond het leven, de elementen die hierin zijn vertegenwoordig zijn aarde en water.

 

De levenskracht wordt weerspiegeld, zuiverheid, en reinigen. Daarnaast wordt de chakra heel vaak uitgebeeld als Lotus van weg de zuiverheid en kracht en de energiecentra.

Het universum, spirit is van de lotus verbonden aan het element water met een bijzondere taak groei en transformatie, brengen. Het universum, spirit zorgt ervoor dat de dood en de wedergeboorte weer kan plaats vinden.

 

Ik gebruik het woord universum en spirit zodat je het geschreven verhaal op je eigen manier kunt invullen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan, het hiernamaals, de elementenwezens, natuurwezens, de engelen, opgestegen meesters, goden en godinnen, lichtwezens, gidsen, helpers etc. 

Onze energieën werken samen om met ons gezang en muziek de juiste energie brengen en de transformatie omzetten in trillingen die wij als mensen ervaren als groei en ontwikkeling en een gelukkig gevoel van rust en ontspanning.  

 

 

Aanvullende/Algemene informatie bloemen en planten! 

Bloemen en planten verbinden ons met je pure basis, je wortels, hart, je intuïtie, je ziel en de manier waarop je op deze planeet leeft enzovoorts. Daardoor weerspiegelen de bloemen en planten altijd de manier waarop jij leeft, voelt, ervaart, "hoe jezelf in het leven staat en/of wat je meemaakt". De planten zijn als het ware je longen, je hart, je wortels, je nieren en je hoofd (hersenen).  

   

Bloemen en planten verwijzen altijd naar IK en/of de situatie waarin je aanwezig bent. De eerste stappen naar genezing, healing worden aangeduid door dromen of visioenen over bloemen en planten. Bloemen en planten niet alleen mooi in je droom, ze staan in verbinding met de natuur, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling en groei. 

  

Spiritueel zijn planten verbonden met je chakra's en je zelfs met je aura.  

Wortels :  Wortel Chakra 

Stam/ Stelen onderste deel: Stuit/Sacraal Chakra 

Stam/ Stelen middendeel: Zonnevlecht Chakra en Hart Chakra  

Stam/ Stelen bovenste deel: Keel Chakra en Derde Oog Chakra

Blaadjes: Kruin Chakra  

De Lotus kent voor ons zijn spirituele oorsprong bij de Egyptenaren, maar ze zijn veel ouder dan Egypte de Atlantianen gebruikte de Lotus als geneeskrachtige plant en hebben het als hun goddelijk plant beschouwde net als de Egyptenaren trouwens hebben ze er een symbool aangekoppeld en dat is opper-Egypte. Er zijn gelukkig op de dag van vandaag nog geloofsvormen, landen waar de Lotus een heilig bloem is en een godin vertegenwoordig.

De Lotus is een vrouwelijke energie die liefde, innerlijke rust en de innerlijke godin in je wakker schut. Vrouwelijke problemen en onbalans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie komt in balans door de Lotus- maar ook je zoektocht naar het licht en het donkere in jezelf wordt hierin weerspiegeld. Je bent een kanaal van goddelijke kracht.

De Egyptenaren hebben de bloem over de wereld heen bekend gemaakt, uiteindelijk werd de lotus door de Persen, Grieken en de Romeinen overgenomen zo bleef de plant populair. De lotus is daarnaast heilig in het hindoeïsme en het boeddhisme. De Lotus komt oorspronkelijk uit Indonesië en India, maar groeit bijvoorbeeld ook in Korea, Japan, in het zuidoosten van de Verenigde Staten, in Suriname, Thailand, China en in Australië.

 

 

WAT KAN LOTUS VOOR JE BETEKENEN:

Spirituele groei en ontwikkeling, de dood en wedergeboorte. De baarmoeder van de ideeën en ontwikkeling heeft tijd nodig om te groeien en volledig tot bloei te komen. Je pure en echte ik vind, je levensdoel, vrouwelijke energie, je vrouwelijke goddelijk in jezelf ontdekken. Diepe verbinding vinden met het hogere in het leven het universum, spirit. De basis van je levenswortels is stevig en voldoende om te kunnen groeien en bloeien zonder angstig te hoeven zijn dat je wensen, plannen, dromen nooit tot wasdom zullen komen. Je bent diep verbonden met je verleden, geschiedenis en met je krachtige eigen levenswortels.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.