• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Zwanger droom picture

Zwanger droom picture

Gepubliceerd op 31 december 2019 om 13:50

Een droom of visioen over zwanger zijn vertelt je, dat een innerlijk of uiterlijke deel uit je persoonlijke leven aan het ontwikkelen is. Een andere belangrijke uitleg is, het ontstaan van nieuwe ideeën, dromen, wensen of doelen, die je veel plezier en rust zal geven. Je bent zelf de vrucht die je in je draagt en verzorgd en gevoed moet worden. 

  

De zwangerschap weerspiegeld alles waar je aandacht aan hebt besteed, je wensen, je dromen, je bron, je basis enzovoorts. ( de vrucht van het leven en/of de situatie waarin je zit) Geef je ideeën en richtingen aandacht, liefde en voeding die het nodig heeft. Een andere uitleg is, het verlangen naar een zwangerschap, adoptie van een kindje, of moeder of vader willen worden.

   

Het is tevens ook de bewustwording van het feit dat je misschien en/of iemand in je omgeving zwanger is/adoptie naar je toekomt. Het is een bewuste zielservaring, leven van uit je bron en je verlangen. Een aanvullende verklaring is dat een zwangerschapsdroom de balans vertegenwoordigd tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.