• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Sterrenstelsel droom picture

Sterrenstelsel droom picture

Gepubliceerd op 11 januari 2020 om 10:54

Wanneer je Mars, planeten, sterrenstelsel ziet in je droom of visioen vertelt dit over gedrevenheid en ambitie de toekomst, dagdromen, fantasie en vooruitstrevend willen zijn. Een andere uitleg is dat planeten en het sterrenstelsel staan voor uitdagingen en teveel van jezelf verwachten. 

 

Nog een andere uitleg is dat je verder mag rijken ( buiten de gebaande paden gaan) buiten jezelf kijken; anders dan dat je tot nu toe hebt gedaan. Out of the box denken en leven. Bekijk het door de ogen van een kind, beoordeel en veroordeel de situatie waarin je zit en/of dat waarmee je bezig bent eens vanuit een compleet andere visie.  

 

Een spirituele uitleg is de verbinding met het hogere, dimensies, andere levensvormen, god, engelen en/of dat waarmee je verbonden bent. Nog een spirituele uitleg is dat er sprake kan zijn van overgevoeligheid voor bijvoorbeeld de standen van de maan, planeten, sterren en/of de interesse hierin ( inclusief buitenaards, astronomie, astrologie enzovoorts)

 

  

Nog een andere uitleg is dat sterren de verbinding vertegenwoordigen met overleden geliefdes en/of zielen die over zijn gegaan naar het hiernamaals en/of waarmee je een verbinding hebt.   

Elke planeet heeft een bijzondere persoonlijk boodschap en invloed op je droom of visioen waarmee je aan de slag kunt gaan; zo ook de sterrenbeelden enzovoorts dit is heel persoonlijk en vaak kun je hierin zelf de antwoorden vinden en/of via sterrenkunde.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.