• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Ooievaar droom picture

Ooievaar droom picture

Gepubliceerd op 19 januari 2020 om 14:56

Dromen of visioenen over het zien van een ooievaar vertellen je over veranderingen, verhuizingen. De geboorte van nieuwe projecten, tweelingzielen, zielsvlammen, ware liefde, zwangerschappen, nieuwe kansen en familie. Eigenlijk vertelt de ooievaar je niets anders dan dat positieve veranderingen en mogelijkheden je kant opkomen. 

 

De ooievaar is stabiel, houd stand en blijft daar waar hij land, deze boodschap is dan ook heel belangrijk in de droom en visioen uitleg. Houd voet bij stuk en blijft bij je eigen droom, wens en idee!. De ooievaar staat in verbinding met de hogere energie, het universum en het hogere doel in je leven; je kunt ook denken aan spirituele groei en ontwikkeling en het zien of ervaren van signalen.   

   

Dromen of visioenen over een ooievaarsnest vertellen je over uitbreiding in je familie, moeder- en vader gevoelens worden beantwoord, maar ook aandacht schenken aan je gezin. Een andere uitleg is dat je een persoon bent die met kinderen werkt of goed met kinderen en gezinnen kunt omgaan.

 

Als de ooievaar al aan je voorbij is gegaan in een droom of visioen, vertelt dit je over gemiste kansen, bewustwording van je kansen en dromen die aan je voorbij zijn gegaan; misschien ben je te laat om je dromen en wensen te volgen.

 

Dromen of visioenen waarin de ooievaar overleden is vertellen je over het einde van een mogelijkheid, maar ook moeilijkheden in je omgeving, familie, en over geestelijke problemen. Een andere uitleg is dat je geen energie meer in een project stopt en daardoor bewust een einde maakt aan oude banden die misschien wel betrekking hebben op familie of gezin.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.