• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Valentijn droom picture

Valentijn droom picture

Gepubliceerd op 1 februari 2020 om 07:00

Een visioen of droom uitleg over Valentijn vertelt je over de wensen om je gevoelens te uiten en te delen. Maar ook om geliefd te worden en romantiek in je leven te ervaren. Een andere uitleg is dat je balans ervaart tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. 

 

Een spirituele uitleg is dat Valentijn de verwijzing is naar zielsliefde, zielsmaatjes, tweelingzielen en/of de godin Aphrodite en cupido.  Zelf liefde, hartgericht denken en handelen - balans vinden tussen geven en nemen.

 

Je kunt ook denken aan genegenheid (zoals zakelijk als privé) liefdevol inzetten en doorsturen. Nog een andere uitleg is dat Valentijn een verwijzing kan zijn naar leven vanuit je hart, handelen vanuit je hart, je bron, je basis, je intuïtie.

 

Een droom of visioen waarin je een Valentijnskaart, Valentijn-bericht of brief stuurt vertelt je dat je meer liefde en genegenheid zou moeten tonen naar jezelf toe, maar ook naar andere mensen. Een andere uitleg is dat je wilt communiceren over je ware gevoelens, je reflecteert je ware gevoelens op de kaart of brief zodat je je ervan bewust kan worden wat er echt speelt in je leven. 

 

Nog een andere uitleg is het verlangen naar een liefde uit het verleden, het hunkeren naar deze verloren geliefde zodat je het een plek kunt geven in je leven. Een spirituele uitleg voor een Valentijn-bericht is dat een je jezelf verbind met je mannelijk en vrouwelijke energie. Bewustwording van het feit dat zelf liefdes een belangrijk onderdeel is van je leven en/of de situatie waarin je zit.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.