• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Bril droom picture

Bril droom picture

Gepubliceerd op 4 februari 2020 om 11:05

Dromen of visioenen over een bril vertellen je dat je geen heldere blik of kijk op de huidige situatie hebt. Een andere uitleg is dat je bewust op zoek bent naar antwoorden in je leven, je wilt inzicht in het hoe of waarom. Ook kan er sprake zijn van misverstanden die je verkeerd hebt ingeschat en die je wilt rechtzetten of wilt overwegen.

 

Nog een andere uitleg is dat de bril een stukje identiteit van jezelf vertegenwoordigd, misschien heb je een bril in je waakbestaan en/of zou je er één moeten. Een spirituele uitleg is dat de bril  een stukje bescherming vanuit het hogere, universum en/of dat waarmee je in verbinding staat weerspiegeld. Achter glas is alles mooier toch?. Door een roze bril kijken is een alternatieve uitleg.   

 

Een gebroken glas in je bril vertelt je dat je dingen niet ziet zoals ze in werkelijkheid zijn,  een beperkt zicht hebt. Niet de juiste informatie hebben en/of jezelf te kort doen. Je kunt het ook verklaren als, dingen die niet correct zijn afgehandeld, geen helder en eerlijk antwoord hebt gekregen. Je onderzoeken worden belemmerd of beperkt.

 

Daarnaast kan het ook een ervaring zijn die te maken heeft met geen bescherming ontvangen. Innerlijke schade die je hebt opgelopen, bewustwording van het feit dat je dingen niet op de juiste manier hebt gezien/ervaren. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.