• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Magnolia droom picture

Magnolia droom picture

Gepubliceerd op 7 februari 2020 om 08:45

Dromen of visioenen over een magnolia boom vertellen je over verbindingen met het hiernamaals, ook is er een verwijzing naar kennis, inzicht en levensdoelen die je hebt gevonden of wilt vinden. Een andere uitleg is de kracht van de natuur, voorjaar, Pasen zuiverheid en reinheid komen in je leven of daar heb je behoefte aan.  

 

Nog een andere mogelijkheid is dat je ondersteuning ontvangt tijdens een bloeiperiode in je leven en dit kan komen door te geloven en te mediteren. Een spirituele uitleg is dat de magnolia de hogere dimensies, het universum weerspiegeld; de verbinding vanuit je diepste kern en basis die naar een hoger niveau word getrokken. 

    

Magnolia bloesem in je droom of visioen vertelt je over, het openen van de mogelijkheden, inzichten, kennis, levensdoelen. Maar je kunt ook denken aan het oogsten de bloeiperiode is nu aanwezig; dit is het juiste moment.

 

Een andere uitleg is het ontvangen van ondersteuning van het universum en/of dat waarmee je een verbinding hebt. Nog een andere uitleg is dat de magnolia de verbinding van de natuur, voorjaar, Pasen, zuiverheid, reinheid vertegenwoordigd.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.