• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Magnolia droom picture

Magnolia droom picture

Gepubliceerd op 7 februari 2020 om 08:45

Dromen of visioenen over een magnolia boom vertellen je over verbindingen met het hiernamaals, ook is er een verwijzing naar kennis, inzicht en levensdoelen die je hebt gevonden of wilt vinden. Een andere uitleg is de kracht van de natuur, voorjaar, Pasen zuiverheid en reinheid komen in je leven of daar heb je behoefte aan.  

 

Nog een andere mogelijkheid is dat je ondersteuning ontvangt tijdens een bloeiperiode in je leven en dit kan komen door te geloven en te mediteren. Een spirituele uitleg is dat de magnolia de hogere dimensies, het universum weerspiegeld; de verbinding vanuit je diepste kern en basis die naar een hoger niveau word getrokken. 

     

Magnolia bloesem in je droom of visioen vertelt je over, het openen van de mogelijkheden, inzichten, kennis, levensdoelen. Maar je kunt ook denken aan het oogsten de bloeiperiode is nu aanwezig; dit is het juiste moment.

Een andere uitleg is het ontvangen van ondersteuning van het universum en/of dat waarmee je een verbinding hebt. Nog een andere uitleg is dat de magnolia de verbinding van de natuur, voorjaar, Pasen, zuiverheid, reinheid vertegenwoordigd.   

 

 

Aanvullende/Algemene informatie bloemen en planten! 

Bloemen en planten verbinden ons met je pure basis, je wortels, hart, je intuïtie, je ziel en de manier waarop je op deze planeet leeft enzovoorts. Daardoor weerspiegelen de bloemen en planten altijd de manier waarop jij leeft, voelt, ervaart, "hoe jezelf in het leven staat en/of wat je meemaakt". De planten zijn als het ware je longen, je hart, je wortels, je nieren en je hoofd (hersenen).  

   

Bloemen en planten verwijzen altijd naar IK en/of de situatie waarin je aanwezig bent. De eerste stappen naar genezing, healing worden aangeduid door dromen of visioenen over bloemen en planten. Bloemen en planten niet alleen mooi in je droom, ze staan in verbinding met de natuur, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling en groei. 

  

Spiritueel zijn planten verbonden met je chakra's en je zelfs met je aura.  

Wortels :  Wortel Chakra 

Stam/ Stelen onderste deel: Stuit/Sacraal Chakra 

Stam/ Stelen middendeel: Zonnevlecht Chakra en Hart Chakra  

Stam/ Stelen bovenste deel: Keel Chakra en Derde Oog Chakra

Blaadjes: Kruin Chakra  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.