• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Vulkaan droom picture

Vulkaan droom picture

Gepubliceerd op 10 februari 2020 om 18:01

Een droom of visioen over een vulkaan vertelt je over de spiegeling of projectie van je innerlijke woede, angst, agressie, emoties en problemen. Je kunt het ervaren als tot een hoogtepunt of kookpunt dat tot uitbarsting moet komen. Het los laten van de innerlijke woede, angst, verdriet, trauma en ervaringen.

 

Het uiten van de diepste ware gevoelens gaat, vanuit je bron, je basis je hart enzovoorts.  Een andere meer alternatieve uitleg is , dat je verhitte discussies en meningen kunt ervaren, dit kunnen ook innerlijke discussies zijn, twijfels en innerlijke conflicten. Luister naar je ware gevoel om tot je diepste innerlijke wezen te komen, je bron, je basis, je hart. Een alternatieve uitleg is, dat je wat zelfzuchtigheid en hebzucht hebt ervaren.

 

Dromen of visioenen waarin een vulkaan uitbarst vertelt je dat je op dit moment als het ware overloopt van gevoelens, emoties, vragen, angst, pijn, verdriet en dat je het vooral niet onder controle hebt. 

 

Als je droomt of een visioen hebt over lava of lawine duidt dit op het bereiken van je persoonlijke hoogtepunt en dieptepunt / kookpunt. Je kunt ook denken aan het uiten van je innerlijke woede, agressie, pijn en verdriet. Een aanvullende uitleg is dat het tot een innerlijke explosie mag komen zodat je het kunt los laten en kunt verwerken.

 

Een alternatieve uitleg is dat je het gevoel hebt diep en zwaar te moeten bloeden, tot op het bot en in je ziel en dat je het op dit moment niet goed kunt handelen en/of verwerken. Burn-out, depressie stress en/of overmatige obstakels die in je leven aanwezig zijn. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.