• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Boek droom picture

Boek droom picture

Gepubliceerd op 17 februari 2020 om 11:45

Als je boeken ziet in je droom of visioen, gaat dit over je kalmte, innerlijke rust en balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. Een andere uitleg is kennis, interesses, intelligentie, informatie en wijsheid willen vinden met betrekking tot het verleden en heden, of misschien wel een glimp willen opvangen van de nog onbekende toekomst.

 

Een andere uitleg is dat boeken je bewust willen laten worden dat scholing of een cursus volgen, een goede volgende stap is in je leven, of dat het schrijven of lezen van boeken een deel van je levensdoel is. Elk boek heeft een verwijzing of betekenis naar een specifiek kennisgebied waar je interesses liggen. 

 

Een droom of visioen over een boekenkast vertelt je dat je kennis wilt opdoen, leren, studeren, innerlijke wijsheid en kennis wilt aanwenden om iets nieuws te beginnen, of iets tot een goed einde te brengen, maar vooral wil je plezier beleven aan het leerproces.

 

Een lege boekenkast in je droom of visioen vertelt je dat je op dit moment niet de kennis bezit, geen inzicht hebt of de kracht om iets nieuws te ondernemen. Een andere uitleg is dat je innerlijke problemen, tegenslagen, en obstakels ervaart.

Wanneer je droomt of een visioen ziet over een boekenplank vertelt dit iets over de verschillende niveaus van je leven; elke plank weerspiegelt je levenslessen, obstakels, gevoelens, emoties en problemen, maar ook je ideeën, mogelijkheden, overwinningen en herinneringen.

 

Een andere uitleg is dat je meer informatie moet inwinnen en alle mogelijkheden moet bekijken voordat je een besluit neemt over iets. Dromen waarin jezelf ( het gevoel hebt) een boek of boekenkast, boekenplank bent, gaan over het bewust projecteren op jezelf, je vind de kennis, wijsheid, antwoorden, sluiten binnen in jezelf.

 

Als het ware ben je dus echt een onderdeel van het grotere geheel dat binnen in jezelf plaats vind. Je hart spreekt en geeft je antwoordt - je hebt meer kennis nodig om daar te komen waar je wilt of moet zijn.

  

Of je bezit zelf alles wat je nodig hebt alleen moet je het ook een plek geven in je leven en toelaten het een onderdeel te zijn van je leven. Een alternatieve uitleg is dat je wordt aangemoedigd om les te geven, een boek te schijven, je kennis te delen en/of om gelijkgestemde te onderwijzen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.