• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Agent droom picture

Agent droom picture

Gepubliceerd op 2 maart 2020 om 07:38

Als we dromen of een visioen zien over een agent, politie vertelt je iets over je rechten en plichten en hoe je een plan kunt, wilt uitvoeren in het leven. Ook vertelt het je dat je je eigen rechten en plichten hebt overschreden.

 

Je bent letterlijk je eigen grens voorbij gelopen en zit daardoor misschien nu wel in de twijfels, moeilijkheden, obstakels, emoties, gevoelens, negatieve situatie en ervaringen. De agent, politie vertegenwoordigd een deel van je jezelf, als het ware wijs je jezelf terecht, help je jezelf het juiste pad weer te vinden- ondersteun je jezelf enzovoorts.

     

Dromen en Visioenen waarin de agent, politie voorkomt kan zowel positief als negatief worden ervaren. Je spiegelt jezelf, jij bent de gehele situatie waarover je droomt of visioent. De Agent, Politie staat voor je mannelijke kracht en wijst je terecht en/of helpt je richting goed leiderschap, richting dat wat je wilt in het leven.

  

Een andere uitleg is dat de agent, politie je helpt bij het trekken van je brengen die je naar zowel jezelf als andere toe aangeeft. De agent, politie zal je in de droom of visioen ook aanwijzingen geven, wat te doen en/of wat de volgende stap is in je leven. Jij bent de agent, politie in de droom of visioen en je projecteert alles wat er op dit moment in je leven of situatie belangrijk is.

 

Dromen zijn een verwerking van je dagelijkse leven dus als er iets heel heftigs in je leven gebeurt dan kan dit via je dromenwereld naar buitenkomen Ambulance, Politie, Brandweer dromen komen hier heel vaak in voor!  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.