• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Huis droom picture

Huis droom picture

Gepubliceerd op 12 maart 2020 om 11:59

Dromen of visioenen over het huis vertellen je over een project, de spiegeling van je ware ik, het hart, je eigen zelf, je geest en ziel en je karaktereigenschappen, de verschillende kamers zijn dan ook de aspecten van je geestelijke toestand, je ziel en je persoonlijkheid. Een andere uitleg is dat het huis je verleden, je heden en je toekomst weerspiegelt.

 

Het vertegenwoordigt je hart en hoe je in de situatie waarin je zit staat- hoe je je voelt, wat je ervaart en hoe je jezelf profileert. Jij bent als het ware je huis, je spiegelt alles op je huis, dus als dit op (on) bewust niveau negatief is dan ervaar je dit ook negatief, is het positief dan voelt de droom of visioen ook anders aan.    

 

Dromen en visioenen over een huis dat helemaal leeg is duidt op een zeker gevoel van onzekerheid, twijfels en laster; je bent alles waar je aan vast hield verloren. Het opruimen van je huis in je droom of visioen vertelt je dan ook dat je je hart aan het opruimen bent, geestelijke rust aan het scheppen bent. Je bent je verleden aan het verwerken en met zelfverwezenlijking of zelfverbetering laat je de oude gewoontes los, je bent klaar voor nieuwe ding

Dromen of visioenen over een bewegend huis vertellen je dat je een fase van geestelijke, emotionele, lichamelijke en financiële verandering doormaakt. Dit kunnen zowel positieve als negatieve veranderingen zijn.

 

Dromen of visioenen over een kapot of beschadigd huis vertellen je dat je je aangevallen voelt, emotioneel het niet meer aankunt, geestelijke tegenslag, misschien een verbroken relatie, vriendschap, of een overleden geliefde. Een andere uitleg is dat je misschien karaktereigenschappen, emoties, angsten hebt verstopt en nu komen deze toch weer naar boven, je moet dit overwinnen en loslaten.

  

Een vervallen of oud huis in je droom of visioen vertelt je dat je een oude en misschien toch wat versleten reactie of denkwijze hebt. Een andere uitleg is dat je nog sterk de behoefte voelt om terug te denken aan het verleden, dat wat was maar nu niet meer relevant is; het wordt tijd dat je meegaat met de tijd, en je klaarmaakt voor het heden.

 

Het bouwen van een huis, of een nieuw huis vertelt je over nieuwe gedachtes, nieuwe energie, en vooral nieuwe kansen vinden, je hebt je ware hart gevonden en gaat daar nu naar handelen zodat er veel voorspoed in je leven kan komen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.