• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Bagage droom picture

Bagage droom picture

Gepubliceerd op 18 maart 2020 om 11:08

Dromen en visioenen over een koffer, bagage vertellen je over de verantwoordelijkheid die je met je meedraagt, de koffer is ook een weerspiegeling van je hart, dat wat je in je koffer stopt zijn je lasten, wensen, dromen, je karkatereigenschappen, je ware ik, en de innerlijke en uiterlijke kennis. 

 

Een andere uitleg is dat je bent begonnen aan een innerlijke reis. Een alternatieve uitleg is dat je toe bent aan rust, vakantie, ontspanning in je leven. Een andere alternatieve uitleg is dat je een bijzonder ingetogen persoon bent en je graag aanpast en op de vlakte wilt houden. Je houdt je gedrag onder controle en je mening voor jezelf.

 

Dromen en visioenen over het pakken van je koffer vertellen dan ook dat je de lasten met je meeneemt, lasten die je misschien beter kunt loslaten, of zijn het de levenslessen, die je hebt geleerd? Een andere uitleg is dan ook dat je bewust selecteert welke eigenschappen, of persoonlijke bagage en oude emoties je meeneemt tijdens je reis naar het nieuwe onbekende.

Het verliezen van een koffer in je droom of visioen vertelt dan ook dat je oude lasten, emoties, financiële problemen, je hart of je karaktereigenschappen achter je laat om nieuwe kansen te zoeken. Een andere uitleg is dat je een deel van je zelf bent verloren tijdens je zoektocht.  

 

Diefstal van een koffer in je droom of visioen vertelt je dat je het gevoel hebt dat iemand je iets ontneemt, je controleert, of je wilt beheren. Een andere uitleg is dat je jezelf iets belangrijks ontneemt, je bent namelijk zelf altijd de dief in je droom of visioen; je projecteert jezelf zowel op het slachtoffer als op de dief.

 

Een gescheurde of kapotte koffer vertelt dan ook dat je zware lasten te verduren hebt die je niet lijkt te kunnen oplossen of waarin je geen ondersteuning kunt krijgen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Lisanne van Vliet
7 maanden geleden

Bedankt voor de uitgebreide uitleg, hier kan ik wat mee. Ik droom te vaak over het kwijt raken van een tas, bagage, koffer. Nu snap ik het en kan ik het en kan ik het plaatsen. Lisanne