• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Knuffelbeer droom picture

Knuffelbeer droom picture

Gepubliceerd op 21 maart 2020 om 19:59

Dromen of visioen over knuffels, een speelgoedbeer of een teddybeer vertellen over het verlangen naar je kindertijd, het innerlijke kind wil tot uiting komen. Een andere uitleg is kinderlijk gedrag naar het verleden, maar ook de behoefte om lief te hebben en een arm om je heen te kunnen voelen. 

 

Een aanvulling hierop is het verlangen naar vroeger, je kindertijd vol met onschuld, geen stress en verplichtingen, geen regels die je een benauwd gevoel geven. Het kan ook betekenen dat je het verleden hebt overwonnen. Een alternatieve uitleg is dat je kinderwensen uitkomen, maar ook de kans op adoptie.

 

Fantasie, dromen en wensen worden waar. (Jijzelf bent de teddybeer, speelgoedbeer, knuffel en de omgeving, de kleding en de manier waarop de teddybeer, speelgoedbeer, knuffel verschijnt enzovoorts) Een beer, knuffel weerspiegeld jezelf, je innerlijke en uiterlijke verschijningsvorm en/of dat wat je nog niet hebt ontdekt van jezelf, maar wel graag vanuit je bron wilt zien, ervaren. 

 

Als je een teddybeer, knuffels of een speelgoedbeer vast hebt in je droom vertelt dit over het verlangen naar het verleden of een terugkeer naar een eerdere situatie. Een andere uitleg is het verloren voelen, veiligheid, comfort, kameraadschap die je mist en nu probeert terug te halen.

Nog een andere uitleg is dat je de behoefte hebt om verzorgd, geliefd, bemoederd en geaccepteerd te worden Een alternatieve uitleg is een wat onvolwassen situatie of relatie waarin je zit.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.