• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Taxi droom picture

Taxi droom picture

Gepubliceerd op 24 maart 2020 om 11:56

Als je in je droom of visioen in een taxi zit vertelt dit je dat je waarschijnlijk niet zonder de hulp van anderen vooruit kan komen in een situatie, obstakel of probleem, en je dus genoodzaakt bent om hulp te vragen of aan te nemen. Een andere uitleg is dat nog niet goed weer waarheen je wilt in het leven en/of de situatie waarin je zit - het aftasten op je innerlijke levensweg of reis die je aan het maken hebt. 

 

Een belangrijke uitleg is de weerspiegeling van voortgang in het leven. De uitleg is het zelfde als bij een auto, de reis die je moet maken, de mogelijkheden, kansen, ontwikkelingen, de weg die je wilt afleggen in je leven.

 

Weet de taxichauffeur in de droom of visioen de weg niet dan vertelt dit je dat je aan het afdwalen bent, je weet nog niet de juiste bestemming te vinden. Je nog niet klaar met het uitstippelen van je levensdoel of wensen. Je moet niet vergeten dat je jezelf altijd projecteert op de chauffeur; jij bent zelf de persoon die de levens (innerlijke) weg niet weet. 

Een alternatieve uitleg is dat je je laat leiden door de mensen met een andere visie of bedoeling in het leven. Je kunt ook denken aan andere levensopvattingen, wensen, gedachtes, gewoontes, zielsverbindingen en gelijkgestemde. Nog een uitleg is dat je zoekend bent, het oude los laat en nieuwe dingen in je leven wilt toelaten - het weerspiegeld je levensreis.  

 

Ben je in de droom of visioen de taxichauffeur dan vertelt het je dat je dienstig bent naar anderen toe, maar let op je grenzen. Een andere uitleg is dat je zelf de toekomst, of de weg mag bepalen, de vrije wil in het behalen van je dromen en wensen en ideeën in je leven. Je moet niet vergeten dat je jezelf altijd projecteert op de chauffeur jij bent zelf de persoon die de weg weet.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.