• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Pioenroos droom picture

Pioenroos droom picture

Gepubliceerd op 28 maart 2020 om 14:35

Een pioenroos in je droom of visioen vertelt je over de manier waarop je problemen, dingen, het leven benaderd en hoe je hierop reageert. De pioen vertelt je over het los laten van oude gewoontes en gedachtes en emoties.

  

Een andere uitleg is dat de pioen geen onverwachte wonderen aan geeft, dat je hard moet werken om daar te komen waar je wilt zijn, langere projecten en wensen. 

Nog een andere uitleg is het vinden van passie en hogere energie en het vinden van gelijkgestemde, aantrekkingskracht die je ervaart en/of wilt in je leven. De pioenroos vertelt je over de uitdagingen en niets over de oplossing van, je ervaart bewustwording van het feit dat.... 

 

Een alternatieve uitleg van de pioenroos is het ervaren van tegenwerking, tegenslag en misschien zelfs wel wat oneerlijkheid. Een spirituele verklaring is dat de pioenroos je verbinding met de hogere energieën en hogere trillingen zoals de 5de, 6de, 7de en 8ste dimensies vertegenwoordigd. Nog een andere uitleg is dat de pioenroos het voorjaar en zomer seizoen vertegenwoordigd.

 

 

Aanvullende/Algemene informatie bloemen en planten! 

Bloemen en planten verbinden ons met je pure basis, je wortels, hart, je intuïtie, je ziel en de manier waarop je op deze planeet leeft enzovoorts. Daardoor weerspiegelen de bloemen en planten altijd de manier waarop jij leeft, voelt, ervaart, "hoe jezelf in het leven staat en/of wat je meemaakt". De planten zijn als het ware je longen, je hart, je wortels, je nieren en je hoofd (hersenen).  

   

Bloemen en planten verwijzen altijd naar IK en/of de situatie waarin je aanwezig bent. De eerste stappen naar genezing, healing worden aangeduid door dromen of visioenen over bloemen en planten. Bloemen en planten niet alleen mooi in je droom, ze staan in verbinding met de natuur, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling en groei. 

  

Spiritueel zijn planten verbonden met je chakra's en je zelfs met je aura.  

Wortels :  Wortel Chakra 

Stam/ Stelen onderste deel: Stuit/Sacraal Chakra 

Stam/ Stelen middendeel: Zonnevlecht Chakra en Hart Chakra  

Stam/ Stelen bovenste deel: Keel Chakra en Derde Oog Chakra

Blaadjes: Kruin Chakra  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.