• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Nestje droom picture

Nestje droom picture

Gepubliceerd op 31 maart 2020 om 17:52

Dromen en visioenen over een nestje vertellen je over de behoefte aan liefde, warmte, familie, geliefden, ouders en/of het hebben van een gezin. Een andere uitleg is dat je behoefte hebt om je vleugels uit te slaan en het veilige te verlaten, je projecteert jezelf op het nestje en de vogel. Je bent klaar om een eigen en onbekende weg gaan in het leven.

 

Een alternatieve uitleg is  dat het nest staat voor openheid van je hart en gevoelens, maar je bent je wel van bewust dat er rovers en kapers kunnen wachten. Het nestje weerspiegeld je hart, je basis, hoe je in het leven staat en/of wat je graag wilt hebben in je leven of de situatie waarin je zit. 

    

Het bouwen van een nestje of vogelhuisje vertelt dat je een nieuwe kleine basis aan het bouwen bent, nieuwe dingen, nieuwe situatie die direct vanuit je hart voortkomt. Het nestje weerspiegeld je bron, je basis en dat bent je dus zelf aan het ontwikkelen, bouwen.  Je kunt ook denken aan nieuwe energie, en vooral nieuwe kansen vinden, je hebt je ware hart gevonden en gaat daar nu naar handelen zodat er veel voorspoed in je leven kan komen. 

Een andere belangrijke uitleg is dat een vogelnestje de verbinding met bomen, bos aangeeft je kunt dan denken aan nieuwe hoop, groei, verlangens, dromen en wensen, maar ook de mogelijkheden in je leven. Het vertelt je ook over kracht en stabiliteit waarna je al lange tijd naar verlangt. Een andere uitleg is dat je op dit moment bezig bent met je persoonlijke ontwikkeling en innerlijke wijsheid.

 

Vogelhuisje in je droom of visioen vertelt je over een klein of voorjaarsproject, de spiegeling van je ware ik, het hart, je eigen zelf, je geest en ziel en je karaktereigenschappen. Het vogelhuisje vertegenwoordigt je hart en hoe je in de situatie waarin je zit staat- hoe je je voelt, wat je ervaart en hoe je jezelf profileert. Jij bent als het ware je eigen vogelhuisje, je spiegelt alles op het vogelhuisje en ook hoe het wordt ervaren.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.