• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Leger droom picture

Leger droom picture

Gepubliceerd op 2 april 2020 om 13:37

Als je droomt of een visioen hebt over het leger vertelt dit je over de karaktereigenschappen die je mist om je eigen opgekropte woede, angst, problemen onder controle te krijgen of dat je stress, pijn, verdriet moet uiten.

  

Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat er kracht en misschien een overweldigende macht tegen je werkt in een situatie, je voelt je onder druk gezet en hebt moeite om de situatie het hoofd te bieden.

  

Het leger is een weerspiegeling of projectie van de eigenschappen die je bezit, of die niet tot je vermogens horen maar die je wel nodig hebt om iets te overwinnen. Een andere uitleg is dat het leger veiligheid en geborgenheid vertegenwoordigd. De bescherming vanuit het spirituele oogpunt. Maar je kunt ook denken aan overwinning van levensobstakels. 

 

Als je droomt of een visioen hebt dat je in dienst gaat in het leger vertelt dit je dat je op zoek bent naar je innerlijke kracht of eigenschappen die je niet bezit maar wel nodig hebt om iets succesvol te laten worden. Een andere uitleg is op zoek zijn naar hulp en ondersteuning in je te overwinnen obstakels, en emoties, gevoelens en twijfels. 

 

Nog een andere uitleg is dat je je bewust bent van het verlangen om je gevoelens, stress, pijn, verdriet en opgekropte woede te uiten. Een alternatieve uitleg is dat je op zoek bent naar iemand met dezelfde eigenschappen, of het doorzettingsvermogen heeft dat je zelf bezit.

 

Daarnaast kan het leger, soldaat, oorlog ook een verwerking zijn die te maken heeft met het dienen in het leger enzovoorts, oorlog trauma en (ziel)ervaringen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.