• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Trap droom picture

Trap droom picture

Gepubliceerd op 5 april 2020 om 11:58

Dromen of een visioen dat je op een trap staat vertelt je over zelfreflectie, spiegelingen van de levenstrede, de traptrede die je in het leven moet overwinnen en moet ondergaan om dingen te leren, zodat je op het goede levenspad uit zult komen, een nieuw levens- en sociaal niveau behalen.

 

Een andere uitleg is het ervaren van geluk en veel blijdschap in het leven. Dromen en visioenen over de trap vertellen je de verbinding met je hart, je basis, je bron, je hart en je levensweg; hoe je de trap bewandeld in je droom of visioen vertelt dan ook heel veel over de situatie waarin je zit en/of wat je wilt in het leven. Daarnaast kan de trap de verbinding met het universum, god, hemel en/of waarmee je een verbinding hebt weerspiegelen. 

 

Wanneer je in je droom of visioen van de trap valt vertelt dit je dat je tegenslag, problemen, obstakels ervaart die je op dit moment niet weet te overwinnen. Je hebt misschien wel het gevoel dat je alles hebt verloren en dat je stappen terug moet doen in het leven.

 

Nog een andere uitleg is dat je volledig de controle hebt verloren in het leven en/of de situatie waarin je zit en door middel van zelfreflectie wordt je je bewust van je huidige situatie. Een andere uitleg is dat je bewust wording mag ervaren als het gaat over vanuit de bron beginnen met opbouwen, vanuit de scherven van het verleden worden kastelen gebouwd 

Rustig van een trap naar beneden lopen vertelt je, dat je naar beneden gaat in het leven, terug in oude gewoontes die je achter je had gelaten, of iets herzien, maar ook tegenslagen die je niet weet of wist te overwinnen. Je neemt als het ware een stapje terug zodat je alles kunt overzien en/of beoordelen. Een andere uitleg is dat je bewust een stapje terug doet in het leven om zo goede beslissingen te nemen en oplossingen te bewerkstelligen. 

 

Dromen en visioenen over de trap die kapot is vertelt je dat je op zoek bent naar oplossingen en mogelijkheden om vooruit te komen in het leven. Dit kan doormiddel van reflectie en projectie op je ware gevoelens, je kunt ook denken aan luisteren naar je bron, je basis, je hart en/of je levensdoel, zielsopdracht enzovoorts.

 

Een andere uitleg is dat je op dit moment in een periode van uitvinden zit, wat wil ik, wie ben ik, wat is het verleden en het vergroten van je vertrouwen in je dromen, wensen, ideeën en de toekomst. Een andere uitleg is het vermogen hebben om out of the box te denken en vastberadenheid, doorzettingsvermogen hebben.   

 

Als je droomt en of een visioen hebt dat de trap als jij erop staat uit elkaar valt of niet solide is, vertelt dit je dat je wensen, plannen of ideeën nog niet succesvol zijn, neem het eens onder de loep. Een andere uitleg is het ervaren van tegenslagen, obstakels en problemen die je moet overwinnen. Ga je de uitdaging aan, pas op de plaats en opnieuw bekijken. De trap weerspiegeld jezelf, je bron, je basis, je hart en hoe je de verbinding met het hogere doel kunt aanraken.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.