• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Geld droom picture

Geld droom picture

Gepubliceerd op 6 april 2020 om 08:53

Als je droomt of een visioen ziet over geld of munten, dan vertelt dit je dat succes, overvloed, de stroom van liefde en welvaart binnen je bereik liggen. Een andere uitleg is zelfvertrouwen, succes of normen en waarden.

 

Je hebt veel geloof in je eigen kunnen en levenskennis, het aantrekken van overvloed, manifesteren, visualiseren, affirmatie, manifesteren. Een andere uitleg is dat een droom over geld of munten verwijst naar je houding ten opzichte van de liefde en kwesties van het hart. Je kunt ook denken aan het belang van het hebben van geld, inkomen, maatschappelijke verplichting. 

 

Het krijgen van geld of munten in je droom of visioenen vertelt je dat je overvloed kunt verwachten in je leven. Je ontvangt dat wat voor jou het best bij je situatie past om je dromen waar te maken. Overvloed komt in vele vormen, tijd, mogelijkheden, kennis, liefde en zelfliefde, leren en studeren, kansen, gezondheid enzovoorts. 

 

Een spirituele uitleg is (bewustwording van overvloed) dat geld het ego weerspiegeld en de verplichting om dit te hebben ermee te belast te worden, maatschappelijke verantwoordelijkheid enzovoorts.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.