• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Haven droom picture

Haven droom picture

Gepubliceerd op 10 april 2020 om 09:27

Dromen of een visioen over het zien van een haven vertellen je over de manier van aan de wal komen. Je wensen en dromen kunnen werkelijkheid worden, en zullen zich verder ontwikkelen. De haven is de navel van het menselijke leven, de ziel van het hart en lichaam.

 

Als je de haven verlaat met een boot in je droom of visioen vertelt dit je dat er een eind aan een project is gekomen. Nu ben je op weg naar je baarmoeder om je opnieuw te kunnen ontwikkelen en te groeien tot je klaar bent om dingen anders te proberen.

 

Is de haven gesloten in je droom of visioen, dan vertelt het je dat je nog even moet wachten met aanmeren. Je bent nog niet klaar voor de volgende stappen in je leven of dat de tijd nog niet rijp is om gezien te mogen worden.

 

Heb je een visioen of droom je van een lege haven dan gaat het over gevoelens van weinig innerlijke steun, de navel van het lichaam wordt niet gesteund en je moet eraan gaan werken voor je verder kunt met jezelf ontplooien.

 

Een visioen of droom over een haven die vervallen of kapot is vertelt je dat de basis van het lichaam is gebroken, je bent uit balans, problemen en tegenslag komen op je pad als je met deze wensen doorgaat, ongezondheid neemt de overhand in je leven.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.