• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Schaap droom picture

Schaap droom picture

Gepubliceerd op 13 april 2020 om 14:54

Dromen of visioenen over schapen vertellen je dat er mogelijkheden zijn tot nieuwe kansen, en de verschillende opties die je kunt kiezen, je mag zelf keuzes maken. Het schaap staat ook voor losmaken van de kudde en voor hulpeloosheid. 

Een schaap vertelt je de voorziening van je basisbehoefte, innerlijk geluk, gezondheid en misschien hoef je je financieel niet veel zorgen te maken. Het schaap in een droom of visioen vertelt je ook over reinheid, inzicht en signalen vanuit hiernamaals, goden, godinnen, god, gidsen enzovoorts.

 

Dromen of een visioen over het scheren van schapen vertellen je dat je een periode van welvaart tegemoet kunt zien, je kunt gaan oogsten nadat je lang voor een wens, droom, idee hebt gewerkt.

 

Als de schapen er niet goed of ziek uitzien in je droom of visioen, is het mogelijk dat je goed doordachte plannen mislukken of in het water gaan vallen. Je moet namelijk altijd aandacht aan je wensen, dromen en ideeën blijven geven. Een andere uitleg is dat je de obstakels niet hebt overwonnen. Nog een andere uitleg is dat ondanks dat je in je leven alles bezit wat je wenst, ervaar je toch geestelijke, of emotionele tegenslag.

 

Wanneer je een kudde schapen ziet in je droom of visioen vertelt dit je over vooruitgang die je vooral te denken hebt aan teambuilding en samenwerking. Een andere uitleg is dat je maar niet los kunt komen van de kudde om je heen, alsof je eraan vastgeplakt zit. Nog een andere uitleg is dat het je zakelijk voor de wind gaat, het is tijd om tot rust te komen en te vertrouwen dat alles zonder enige moeite goed zal komen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.