• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Zon droom picture

Zon droom picture

Gepubliceerd op 16 april 2020 om 10:11

Dromen en visioenen over de zon vertellen je over innerlijke rust, verlichting, geluk en kalmte. Een andere uitleg is het ervaren van de juiste mogelijkheden en inzicht in je leven. Een andere uitleg is, de stralende energie, kracht en innerlijke overwinning op je problemen en obstakels.

De alternatieve uitleg is bewustwording van het feit dat te veel blootstellen aan de zon ongezond is, te veel innerlijke warmte ervaren en daardoor je niet op je gemak voelen. 

   

Dromen en visioenen over het opkomen van een zon vertellen je over de nieuwe kansen, nieuwe levensfases en nieuwe mogelijkheden. Een andere uitleg is, dat je onverwacht een nieuw inzicht hebt gekregen alsof de zon bijna letterlijk in je leven is gaan schijnen. Nog een andere uitleg is dat de zonsopkomst een deel van jezelf vertegenwoordigt alsof je opnieuw opkomt, het ervaren van levensenergie en het wakker worden uit een negatieve periode. 

Een droom of visioen over het opkomen van een rode zon vertelt je over het moeilijk overwinnen van obstakels, problemen en tegenslag. Het einde van iets wat je niet zag aankomen en onverwacht negatief is. Een andere uitleg is dat de cyclus van het leven en de menstruatieperiode van de vrouw centraal staat. De dood en de wedergeboorte van iets in je leven wordt ook door de rode zon vertegenwoordigd.

 

Dromen en visioenen over de zonsondergang vertellen je, dat er een einde komt aan een situatie, de cyclus van het leven en de dood die daaruit volgt. Opnieuw beginnen in je leven, het overwinnen van problemen, obstakels, innerlijke onrust en problemen.

 

Visioenen of dromen over de zonsverduistering vertellen je over de stagnatie in je leven, tegenslag, je lijkt geen goed zicht te hebben op de situatie. Een andere uitleg is, dat er geen gezonde levenssituatie is en dat je gevoelens, verlangens en fantasie de overhand nemen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.