• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Concert droom picture

Concert droom picture

Gepubliceerd op 17 april 2020 om 07:00

Dromen over een concert vertellen je over vreugde; je komt helemaal tot rust maar het is ook een vraag naar erkenning. romen en visioenen vertellen je iets over creatief zijn, uitblinken in iets, top prestatie leven en leven vanuit de bron, je zielsdoel, levensopdracht enzovoorts.

 

Je projecteert de artiest, het publiek, het podium op jezelf, jij bent de artiest, het publiek en zelfs de omgevingen tegelijkertijd. Het is je eigen projectie, je verlangens, je wensen, je dromen en ook de kritieken, de beperkingen en/of dat wat je tegenhoud. 

 

Het overkomen van begrenzingen, jezelf compleet kunnen uiten, (creatief) en jezelf openen naar de buitenwereld toe. Je true collors laten zien, de eenhoorn willen zijn, uniekheid enzovoorts. Aan de andere kant staat een concert ook voor eenzaamheid, de lange weg die je moet bewandelen, jaloers gedrag en doorzettingsvermogen. Een alternatieve uitleg is dat je je opgesloten voelt in de menigte, je bent een meeloper en hebt geen eigen ideeën, of mag je mening niet geven.  

    

Schaamte en onvermogen, betreffende een situatie in je leven, is ook van toepassing op de dromer of een persoon in je omgeving. Maar het staat ook voor het nemen van risico’s in je leven die je veel voorspoed gaan geven, misschien zelfs wel het onverwachte. Het meedoen aan een concert gaat over creatieve uiting, het verleden, het innerlijke kind, je komt tot rust en je kunt je ontspannen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.