• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Ravijn droom picture

Ravijn droom picture

Gepubliceerd op 18 april 2020 om 16:03

Als je een ravijn ziet in je droom of visioen dan vertelt het je over onbewuste meningen en verborgen gevoelens. Een andere uitleg is het ervaren van emoties, gevoelens, twijfels en relaties die je nog niet erkend hebt.

 

Nog een andere uitleg is dat het ravijn staat voor de natuur, schoonheid, reinheid, de cyclus van het leven, het verleden loslaten op een natuurlijke manier, die je kunt ervaren om te leren wat het juiste levenspad is. 

 

Kijk je in de diepte van het ravijn in je droom of visioen dan duidt dit op tegenslagen, die je nog moet over overwinnen of net achter je hebt gelaten. Het overwinnen van de diepe geestelijke en lichamelijk obstakels, problemen, emoties en noodlot zijn noodzakelijk maar niet gemakkelijk.

 

Kijk je over het ravijn heen en zie je aan de overkant de grond, dan vertelt het je over de overwonnen obstakels, of dat je met zeer grote stappen, en met gemak de problemen zult overwinnen, je ervaart niet of nauwelijks hinder. Je blik is zeer ruim, en dit biedt veel mogelijkheden en nieuwe kansen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.