• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Wolken droom picture

Wolken droom picture

Gepubliceerd op 20 april 2020 om 07:00

Wanneer je droomt of een visioen hebt over witte wolken vertelt dit je over het vinden van je innerlijke rust en spirituele harmonie in je leven. Een andere uitleg is dat er een probleem uit je leven opgelost wordt. Je krijgt ruimte en inzichten zodat je nieuwe kansen aan kunt pakken die je graag zou willen. 

 

Nog een andere uitleg is dat wolken ook de verbinding met het universum, spirit en/of dat waarmee je een verbinding hebt vertegenwoordigen. De zielskleuren, je bron, je basis, je hart en/of je gidsen, helpers, overleden geliefdes enzovoorts. 

 

Een droom of visioen over grijze of sombere wolken vertelt je over depressie of woede, angst en emoties die je niet onder controle hebt. Een andere uitleg is, dat je blik vertroebeld kan zijn, doordat je niet naar je hart luistert maar naar je verstand.

 

Dromen en visioenen over de lucht vertelt je over het opzoek zijn naar hulp en ondersteuning, rust en spirituele harmonie in je leven. Inzicht, de antwoorden zien en bewust worden van het feit dat er mogelijkheden zijn, kansen zijn enzovoorts. Een andere uitleg is het ervaren dat je problemen worden opgelost en/of dat jezelf het levensscript mag schrijven.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.