• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Assepoester droom picture

Assepoester droom picture

Gepubliceerd op 24 april 2020 om 09:00

Een Droom of visioen over Assepoester vertelt je, dat je probeert te leven met (tijdelijke) financiële, innerlijke, geestelijke armoede en tegenslag. Je kunt het gevoel ervaren dat je ondergewaardeerd of niet geaccepteerd bent.

 

Een andere uitleg is, dat je eerst hard moet werken voordat er een beloning komt in je leven, in ieder geval heb je het gevoel alsof je harder moet werken dan je omgeving. Het kan ook voelen alsof je eerst een dienst moet leveren of bewijzen dat je iets waard bent, maar vergeet niet dat schoonheid van het leven niet alleen uit materialistische dingen bestaat. 

 

Een andere uitleg is dat er een verbinding is met levenslessen uit een vorig leven; een herinnering of angst, fobie en/of zelfs de keuze om in armoede of met zo min mogelijk te leven.   

Nog een andere uitleg is dat Assepoester de innerlijke kracht vertegenwoordigd, de verbinding met de natuur, vogels, dieren en de natuur. Je ziet mogelijkheden die andere mensen niet zien of kunnen ervaren en je mag buiten de gebaande paden bevinden in het leven. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.