• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Bijen droom picture

Bijen droom picture

Gepubliceerd op 27 april 2020 om 07:00

Een bij in je droom of visioen vertelt je over geluk, harmonie en gezelligheid. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat je hard moet werken om succesvol te zijn, of om je dromen waar te kunnen maken, zoals in de uitdrukking ‘een bezige bij zijn’.

Nog een andere uitleg is angst en gevaar in je leven dat je groter maakt, kleine dingen en kleine stappen kunnen veel betekenen en voorstellen, je bent tevreden met het kleine.

 

Nog een belangrijke uitleg is dat de bij de verbinding met Aarde en de hogere dimensies vertegenwoordigd, hogere trillingen, spirituele verbinding, zielsopdracht enzovoorts. Een alternatieve uitleg is dat de bij het voorjaar/zomer vertegenwoordigd en alle facetten die erbij komen. 

 

Visioenen of dromen waarin je gestoken wordt door een bij vertellen je dat er sprake kan zijn van verminderde vorm van geluk en minder harmonie is en/of zelfs tegenslag, gevoeligheid, pijn en agressie die je moet uiten.

Een andere uitleg is dat er een beperking wordt ervaart, als het ware ben jezelf de bij die dus de obstakel, gevoeligheid, pijn, angsten in je leven en/of in de situatie brengt. Een alternatieve uitleg is dat de bij het voorjaar/zomer vertegenwoordigd en alle facetten die erbij komen.   

Zoemende bijen in je droom of visioen vertellen je dat je sterkt bent, maar ook je zenuwen onder controle hebt en dit kan je weer helpen op je levenspad. De zoemende bijen vertellen je ook iets over de verbinding met het universum en de hogere trillingen.

 

Als het ware staat de zoemende bij voor de hogere dimensies en de geluiden die erbij horen- je bent aan het ontwaken, hogere doelen en trillingen komen op je pad.

Een alternatieve uitleg is dat de zoemende bij een waarschuwingssignaal is die je bewust mag maken van het feit dat je balans mag houden tussen werk, privé, huis, gezin en natuurlijk geven en nemen etc.  Een alternatieve uitleg is dat de bij het voorjaar/zomer vertegenwoordigd en alle facetten die erbij komen.  

  

    

Wanneer je droomt of een visioen hebt over een bijenkorf, vertelt dit je dat er vele kansen voor je liggen om verder te komen in het leven en dat je deze mogelijkheden met beide handen zou moeten aangrijpen. Een bijenkorf vertelt je dat je hard moet werken en wijst ook op het belang van teamwork.

 

Een alternatieve uitleg is dat de bijenkorf een soort van bewustwording oproept die te maken heeft van het feit dat je balans mag houden tussen werk, privé, huis, gezin en natuurlijk geven en nemen etc. Een alternatieve uitleg is dat de bij het voorjaar/zomer vertegenwoordigd en alle facetten die erbij komen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.