• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Bloemen droom picture

Bloemen droom picture

Gepubliceerd op 28 april 2020 om 14:00

Dromen of visioenen over bloemen vertellen je over innerlijke schoonheid, perfectie, zelfexpressie, liefde, rust, blijheid, geluk en overwinning op alle gebieden, maar ook over de balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie en de balans tussen werk en gezin. Voorspoed en verbeteringen komen jouw kant op.

 

Een droom of visioen met bloemen in alle kleuren vertelt je over overwinning, vriendelijkheid, empathie, plezier, schoonheid en winst in je leven. Een alternatieve uitleg is dat er iets gebeurt, verandert, mogelijk wordt op een specifiek moment of seizoen in je leven en wat aandacht nodig heeft.

 

Maar droom je of zie je een visioen over verwelkte bloemen of bloemen die stinken, dat gaat dit over vergankelijkheid en valsheid, droefheid en jaloezie. Misschien is het nodig om de situatie beter te onderzoeken voordat je verder gaat.

 

Dromen of visioenen over het krijgen van een boeket vertellen je dat je je eigen krachten, talenten en vaardigheden mag erkennen. Een andere uitleg is dat er welvaart, geluk, ontspanning en financiële of emotionele verbeteringen aankomen.

 

Dromen of visioenen over het weggeven van een boeket vertellen je dat je de vaardigheden, talenten en krachten van deze persoon mag erkennen. Een andere uitleg is dat je je eigen creativiteit gebruikt om iets voor elkaar te krijgen. Een alternatieve uitleg is dat je jezelf beloont voor iets wat je hebt bereikt in het leven.

 

Dromen of visioenen over een verdord boeket gaan over tegenslag, het einde van een gelukkige periode in je leven, onplezierige vooruitzichten en vooral geestelijke obstakels die je maar moeilijk weet te overwinnen. 

Dromen of visioenen over een bloemenveld, bloemenweide vertelt je over de manier waarop je in het leven staat en dan kun je denken aan een overwinning, succesvol, geluk, innerlijke schoonheid, perfectie, zelfexpressie, liefde, rust, blijheid, geluk en overwinning op alle gebieden.

 

Je hebt de juiste keuzes gemaakt of de juiste weg of persoon gevonden. In ieder geval is het een zeer positieve ervaring die er in je leven plaats vind en waarvan je je op dit moment bewust aan het worden bent.

 

Hoe meer bloemen, hoe kleuriger het is; hoe meer je te vieren hebt. Hoe kleiner het veld of hoe minder de bloemen stralen etc hoe simpeler de overwinning is; maar dat neemt niet weg dat het een duidelijk signaal is dat je op de juiste weg bent in het leven.

Een spirituele verklaring voor een bloemenveld, bloemenweide is je verbinding met de hogere energieën en hogere trillingen zoals de 5de, 6de, 7de en 8ste dimensies vertegenwoordigd.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.