• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Werk droom picture

Werk droom picture

Gepubliceerd op 30 april 2020 om 12:12

Dromen of visioenen over het opgeven van een baan, job, werk vertellen je dat je je doel, wensen of ideeën niet hebt bereikt in je leven. Een andere uitleg is dat het opgeven een verwijzing is naar het niet overwinnen van obstakels, het echt opgeven, en twijfels over of je verder moet gaan op de ingeslagen weg.  


Dromen of een visioen over het aannemen van een baan, job, werk vertellen over je mogelijkheden, over kansen aannemen, tijd voor veranderingen in je leven. Je hebt obstakels overwonnen en nu pluk je daar de vruchten van. Dromen of visioenen over dat je aan het werk bent vertellen je, dat je angst, stress, obstakels of problemen ervaart. Je kunt ook denken aan problemen met autoriteit, baas en chef en/of werkgever, maar natuurlijk ook die collega die het bloed onder je nagels vandaan haalt.

 

Een andere uitleg is dat je werk, job, baan je wensen, gevoelens, karakter eigenschappen weerspiegeld en je levenslessen. Als het ware houd je jezelf een spiegel voor- hoe je het bekijkt of hoe je het ervaart is aan jezelf. Een andere uitleg is, dat je jezelf bewust wordt van het feit dat je actie moet ondernemen, geestelijk en lichamelijk moet werken wil je vooruit komen in het leven. Misschien heb je de kantjes ervan afgelopen. Nog een andere uitleg is dat je last hebt van tekort aan creativiteit, rust, ontspanning, balans en tevredenheid. 

Dromen en visioenen dat je heel hard aan het werk bent vertellen je, dat je succes zult hebben door je energie te concentreren op één project, wens, droom, idee in je leven. Een andere uitleg is, dat je gebukt gaat onder stress, obstakels, emoties, gevoelens en problemen.

Nog een andere uitleg is, het ervaren van onbalans in je leven; je hebt het gevoel minder hebt gekregen dan dat je hebt ontvangen. Nog een andere uitleg is dat je last hebt van een groot tekort aan creativiteit, rust, ontspanning, balans en tevredenheid.

 

  

Ben je op je werk, je job, baan vertelt je over je dagelijkse leven en hoe je die bekijkt en ervaart. Welke lessen mag je leren, welke lessen staan voor je neus. Een andere uitleg is, dat je gebukt gaat onder werk stress, obstakels, emoties, gevoelens en problemen.

Dromen en visioenen over het zien dat andere mensen of je collega's aan het werk zijn vertellen je, dat je het gevoel hebt dat je onder gunstige omstandigheden verkeert. Je boekt goed en gemakkelijk vooruitgang. 

 

en andere uitleg is het ervaren van onbalans in je leven, je hebt het gevoel meer te hebben ontvangen dan dat je hebt gekregen. Een belangrijke uitleg is, dat je je spiegelt, reflecteert op de werkende mens, je bent dus zelf de persoon die zowel geestelijk als lichamelijk hard moet werken om resultaat te behalen. Welke lessen mag je leren, welke lessen staan voor je neus. 

 

Een andere uitleg is, dat je gebukt gaat onder werk stress, obstakels, emoties, gevoelens en problemen. Als alternatieve uitleg is dat je de problemen van je job, werk, baan in je dromen of visioenen naar boven komen omdat je het mag verwerken en een plek mag geven in je leven.

 

Misschien een collega die je mag helpen of die om hulp vraagt en dat je hiermee geconfronteerd wordt- bewust wording van het feit dat je werk, job, baan een belangrijk onderdeel is van je dagelijkse leven.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.