• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Athena droom picture

Athena droom picture

Gepubliceerd op 2 mei 2020 om 07:00

Dromen of visioenen over Athena vertellen je, dat je de behoefte hebt om te luisteren naar je innerlijke wijsheid, en vooral je gevoel moet volgen; de vrouwelijke energie en kracht spreekt tot je.

Een andere uitleg is, dat je de manier hoe je in het leven staat wilt bekijken maar ook de uitdagingen aangaan waarvoor misschien wel moed of durf nodig is, kracht en power zonder te twijfelen. Kracht en doorzettingsvermogen en toch volledig in balans zijn; spreken is zilver en zwijgen is goud moment.    

 

Een andere uitleg is, dat de creatieve uitingen door middel van schrijven, schilderen, je creatief uiten of boeken lezen je plezier, innerlijke rust en balans geven. Leren en studeren lopen met elkaar samen op net als dat oefenen en proberen heel erg belangrijk zijn om daar te komen waar je moet zijn.

Athena (Neith Egyptische godin)  weerspiegeld ook de balans tussen je mannelijk en vrouwelijke energie, je kunt zowel machtig, krachtig zijn en ook wijsheid bezitten door wel overwogen beslissingen te nemen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.